perjantai 31. elokuuta 2012

Edistyy taas vähän

Terassilla on katto! Jeeee!!! Ei enää kastu kynttelisysteemit, ei kengät, ei matot... Mutta ei myöskään kasvit. Pitää jatkossa muistaa kastellakin. :)

Ja tältä se näyttää sitten oven suunnalta. Ah. Kyllä tuossa kelpaa, vaikkei enää niin varsin kesäiset säät olekaan. Hyvä isäntä ja isännän isä!

Ja hirmuisessa puuhapuuskassa syntyi valaistuskin saunaan. Kyllä sitä sitten arvottiinkin. Ensin kolvattiin, sitten purettiin, sitten testailtiin, sitten tilailtiin, sitten liiteltiin ja sitten liimailtiin. No nyt. Vihdoin.

Kaappi odottelee vielä liukuovia. Tarjouspyyntöjä on lähetelty ja melkein jo päästy valintaankin, mutta loppusuora on menossa. Eiköhän nuo ovet syyskuussa ilmesty. Mutta itse kaapista tuli kiva. Takonaulat kaapin päädyssä lisäävät mukavasti tuollaista rouheeta tyyliä. Minä pidän tuosta kaapista oikein kovasti. Ensin se tuntui vievän koko eteisen, mutta nopsaan siihen tottui. Ovet varmasti aiheuttavat sitten uuden murroksen, mutta luultavasti osittainen peiliovi vain lisää avaruuden tuntua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti