sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Niin... Se kuva

Unohtui lisätä kuva talosta. Mutta tässä se nyt on.

Kaaos on järkyttävä kuten kuvasta näkyy. Se jotenkin varastaa huomion koko muusta hommasta. Mutta koittakaa katsoa sen läpi. :) Pielilaudat ovat paikoillaan, kuistin laudoitus valmis, samoin parvekkeen ja kuistin välinen osio viimestelty, parvekkeen kattolaudat laitettu jne. Vain kuistin kaiteet ja muutama koristelista uupuvat tolpista, sekä tietysti kasa maalauksia. Samoin oven pielilaudat odottavat oven pellitystä. Mutta kokolailla valmista alkaa olla.

Toivottavasti saisimme muutaman viikon sisään maan tasoiteltua talven alle painumaan. Autokatoksen kohtaan ja etupihaan emme vielä aio koskea, koska siihen pitäisi tehdä perustukset ensin. Ja ne näyttäisivät näillä näkymin jäävän ensi kevääseen. Eli yhden talven verran auton harjausta ja putsausta siis vielä edessä. :)

3 kommenttia:

 1. Komean näköinen sisäänkäynti! Kyllä siitä kelpaa herrasväen astella...
  Meillä myös autokatoksen perustukset tehty, mutta siihen jää tällä erää. Lumiharjat ja jääraapat tanaan siis!
  Piha saa odottaa. Tänä syksynä ohjelmassa ei ollut ei jatkuvaa nurmikonleikkuuta eikä ainaista haravoimista =9 Ehkä jo ensi syksynä?

  VastaaPoista
 2. Täytyy oikein ihaille ihmetellä, että joku vielä rakentaa tämän tyylisiä mökkejä. Tämä näyttää aivan kuin oltaisiin vuonna 1992 Haaparannalla.

  VastaaPoista
 3. Kotikadullamme on vastaavia mökkejä useampia. Perinteiset talot ovat edelleen ilmeisen suosittuja. :)

  VastaaPoista