keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Tämän vuoden öttiäiset...

Mörköyö tuli tänäkin vuonna... Väistämättä. Ja jälleen oli yksi haamu ilmestynyt parvekkeellemme. Kaksinaamainen tällä kertaa! Aikamoista... Pojat lähtivät jälleen innokkaasti taskulamppujen kanssa ihmettelemään mitä yöllistä jännitystä Mäntsälällä olisi tarjottavanaan mörköjen muodossa. Olimmehan isännän kanssa jo moneen kertaan ehtineet vilauksia nähdä jostain pienistä ja vikkelistä otuksista. Yllätys olikin siis kova, kun pihamaalta löytyikin muutamia aika ahkeria ja vinkeitä otuksia.

Nämä sällit olivat ottaneet varaslähdön rengasralliin!

Toisaalla taas kaverit olivat pistäneet jalkapallokentän pystyyn. Yksi toimi maalivahtina ja toinen potki. Näyttävät aika iloisilta nämä tämän vuoden otukset. Ilmeisesti Mäntsälässä on siis sittenkin ihan hyvä elää. :)

Ja mitäpä se mörköyö olisi ilman vähän kamaluuksiakin. Drakuloitakin on näköjään paikalla käynyt kun olivat hampaansa unohtaneet. Tai ehkä nuo pienet, vikkelät ja iloiset veikot ovat ne käyneet Keski-Euroopasta hakemassa! Eihän sitä koskaan tiedä...

Pienempi pikkumies kyllä vahvasti oli sitä mieltä, että meillä olisi ollut jotain tekemistä pikku-ukkojen ilmestymisen kanssa. Pöh... Kyllä tuommoiset väärät kuvitelmat sitten hupenevat kun ikää karttuu! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti