tiistai 6. joulukuuta 2011

Pihamaata

No nyt on sitten tasainen piha. Takapihalla pinta nousi parhaimmillaan lähes metrin ja kolme kokonaista rekkaa tänne tyhjättiin. Mitä se nyt sitten tekeekään, kuusi kasettia? Onko termit oikein? No kuitenkin... Paljon tavaraa.

Jos näin lämpimät kelit jatkuu, niin ukot pääsevät varaston rakennuspuuhiin jo näin talvella. Vaan sepäs ei kyllä yhtään haittaisi, niin saisi kaikki irtoroinat pois maisemia pilaamasta. Vaatehuoneessakin olisi paaaaljon tavaraa valmiina varastoon. Piha näyttää vallan hauskalta nyt hieman tasaisempana. Nurmialueesta näyttääkin tulevan iso, joten futis voi olla kova sana tulevaisuudessa. Ja pihan perälle jäi mukavasti tilaa vielä kasvimaalaatikoille ja kompostille. Nyt sormet syyhyää jo kevättä odotellen.

Ja kuten kuvasta näkyy, kuistikin on siis jo kokolailla valmis. Ulko-oven pellit vain ovat edelleen hommaamatta, jotten oven listat uupuvat seurannaisvaikutuksena.

Ja koska kuisti kokonaisuudessaan on yksi lisävarasto sekin, niin joulutunnelmaa pitää osata silmäillä tarkasti. Kyllä sekin siellä seassa on. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti