sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Talvipäivä

Tänään ei ole ollut mikään raksauspäivä, vaan talvipäivä! Mutta lupasin kuvia, joten piti rahdata kamera kylmettymään hetkeksi. :) Ja olihan tuo sääkin kokolailla suotuisa ja kuvauksellinen.

Tässä meidän varastomökin tilanne. Kuten kuvasta näkyy, hommaa on vielä. Mutta rakennusohjekirjan avulla kasattu katto on edennyt pikkuhiljaa ja silti varmasti. Nyt on kyllä jo niin kovat pakkaset, että ei tuolla sormet enää tahdo taipua. Keväällä varmaan jatkuu ahkerammin.

Ja sitten yleisilmettä talosta. Vielä uupuu sadevesijärjestelmät. Koska työn tekijä ei ole itse meihin ollut yhteydessä, pitänee meidän olla taas aktiivisempia. Talviasennuksestahan siis oli jo sovittu.

Viikko sitten rakennettu "valtava" lumimaja on kokolailla painunut kasaan painonsa alla. :D Mutta on se ainakin kestävä. Hyvin kovettunut. :)

Ja koska maja on kestävä, voi sen päältä myös hienosti pomppia. :)

Oman pihan rientojen lisäksi oli päivän ohjelmassa luistelua, äänestystä ja lumisessa metsässä taskulamppujen kanssa rämpimistä. Se vain päättyi allekirjoittaneen astumiseen lumenalaiseen ojaan, jonka jälkeen pahalle haisevat ja litimärät kengät oli syytä kiikuttaa nopsaan sisälle. Jaloista puhumattakaan.

Mutta josko iltaa jatkaisi saunomisen merkeissä ja keittiön verhoja alustavasti ommellen. Hyvää alkavaa talviviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti