keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Liukuovet

Vihdoinkin saatiin liukuovet paikoilleen itse askarreltuun kaappiin. Vielä odottelemme, että porrasmies tulisi korjailemaan portaita, jotta saataisiin myös portaikon alaosa ovitettua. Portaiden yläosa on "tipahtanut" muutaman sentin alaspäin vuoden aikana, joten yläosassa jää ikävä rako tumman taustapuun ja vaalean seinän kohdalle... Mutta kun tuota porrasmiestä on yhtä hankala saada aktivoitua tänne kuin vuosi sittenkin. :D Toivottavasti nyt piakkoin tulisi lukuisten pyyntöjen saattelemana.
 
 
Tältä se kaappi nyt sitten näyttää. Vielä pitäisi tuonne oviseinän ja kaapin väliin askarrella jatkopätkäksi avohyllykkö, johon saa sitten koreihin lapaset, pipot ym. pikkujutut.
 
Pihalla puuhattiin pari viikko sitten isännän kanssa kokolailla ahkerasti myös. Jatkettiin kivimuuria muutamalla metrillä, tehtiin kivistä korotus talon seinustalle, askarreltiin maaportaita varten tuet talon päätyyn ym. Nyt odotellaan, että maatöiden tekijä tulisi käväisemään suunnittelukäynnillä pihalla. Eilen piti tulla, mutta oharit teki hän. Voivoi, meillä on huono tuuri... Mutta josko huomenna soittelen ja sovin uuden ajan. Olisi kiva saada muotoiltua etupiha ja leviteltyä mullat nurmialueille vielä ennen talvea. Sitten olisi maa heti keväällä valmis kylvöä varten. Jotenkin kuvittelin, että nurtsin voisi kylvää vielä näin syksyllä. Mutta viimeisimpien lukemisteni perusteella syyskuun puoliväli olisi ollut kokolailla takaraja... Joten keväällä sitten. Mutta eipä sillä niin merkitystä. Kylvö on pikku juttu kun saadaan ensin mullat ja kulkutiet järjestykseen. :) Nyt alkaa olla jo aika hyvällä mallilla. Koitan viikonloppuna muistaa kuvia napsia.

1 kommentti: