torstai 30. toukokuuta 2013

Tönö myynnissä

No nyt se olisi sitten kaupan. Jos tiedätte jonkun, joka haluaa ostaa huolella ja rakkaudella rakennetun kodin, niin välittäkää sanaa eteenpäin. Tietyllä tapaa kyllä on haikea mieli kun omin käsin rakennettua taloa lähtee myymään, mutta onneksi uudet haasteet näköpiirissä motivoivat. :)

http://www.etuovi.com/kohde/9898335

Pihan puolella alkaa olla melkein valmista. Hurjaa! Lopputarkastus on varattu viikon päähän ja ainoa uupuva asia siihen nähden ovat terassin ja varaston rännit. Tarkastajan mukaan niistä selvittäneen aikamääreisellä huomautuksella, joka meille passaa. Ehditään sitten kesällä pistää rännit paikoilleen. Muutoin tuommoista pientä fiksaamista löytyy, kuten maalaushommaa ja tuo yksi sokkelin kulma edelleen odottaa rouhetta pintaansa. Tällä hetkellä vain on loppukiri syönyt miestä ja naista, sekä taloutta sen verran, että muutamat puuttuvat jutut saavat nyt hetken odottaa ja välillä vedetään henkeä. Alkaahan lapsillakin loma, joten kiva päästä puuhaamaan muutakin kuin raksaa välillä.

Otin eilen kuvia pihamaasta, mutta enpäs muistanut siirtää kuvia koneelle vielä. Laitan kuvat vihertävästä nurtsista, kukkasista, kasvimaasta ja valmiista pensasaidoista sitten viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti