lauantai 25. helmikuuta 2012

Askartelua

Jotain pientä aina ilmaantuu viikosta toiseen. Tällä viikolla tuli askarreltua lapsille yöpöydät näiden virkaa tehneiden pahvi- ja lelulaatikoiden tilalle. Yksinkertaista, hieman roisia ja halpaa. Mutta nyt on poikien huoneissa kaikki "samaa sarjaa" kun ne on itse kaikki tehty. :) Vielä kaapeille ovet, niin sitten voi napsia kokonaiskuvia huoneista. Tällä kertaa esittelyssä kuitenkin vain nuo yöpöydät.

Mäntyliimapuulevyä, tumman tammen sävyistä antiikkivahaa ja Robin Hoodin valmisjalat. Sopivan simppeliä, mutta kyllä noille lukulamput ja pari akkaria saa majoitettua. :)

Seuraavaksi varmaan pitäis palata verhojen ihmeelliseen maailmaan. Verhotankoja pitäisi hommata jostain, mutta niitä pitää kyllä vielä vähän miettiä. Huoneita vapaina hetkinä ihmetellessä sitä huomaa yhtä jos toista. Esimerkiksi yläaulaan ei voi perinteisiä pitkiä verhoja laittaa, koska katon kulma tulee tavallisen verhotangon tielle. Ehkä siis laskosverhoja sinnekin? Poikien huoneiden henkeen taas sopisi hyvin paneeliverhot. Meidän makkariin taas runsaat pitkät verhot. Olkkariin läpikuultavaa verhoa eri sävyissä ja työhuone... Öh. :D Työhuone on edelleen täysi varasto. Välillä pitää muistaa tuosta luolasta käydä avaamassa edes säleverhot, ettei työpöydän nurkaan unohtunut orkidea vallan henkeään heitä.

Vaikka talvesta kovasti pidänkin ja lumileikit on mitä parhaimpia, niin kyllä sitä kevättä ja varaston valmistumista jo odottaa kovasti. Sisätiloja kun ei saa kuntoon ennen sitä... Rappusten alunen on sen näköinen, että jos sieltä jotain haluaa, niin pitää ensin siirtää 300 kg työkaluja ja tarvikkeita. Huoh... Vaan ei auta.

Nyt verhoja miettimään ja keittiön ihanasta tilasta nauttimaan. Viikonloppuisin on aikaa kokkailla!

2 kommenttia:

  1. Näpsäkän näköiset pöydät! Ja siististi tehty:).

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ei ne oikein lähempää tarkastelua kestä, mutta hieman roisi kädenjälki ei haittaa. :)

    VastaaPoista