sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kotipaikan iloja

Nyt pitää taas vähän hehkuttaa. :) Kyllä vain on kiva asuinpaikka meillä! Juna-asemalle kävelee eteisestä 10 minuuttia, palvelut ovat kävely/pyörämatkan päässä ja Helsinkiin junalla kulkee 40 minuutissa. Naapurusto on kuin kaupunkikylässä konsanaan, omaan makuumme vähän turhankin tiivisti sijoiteltujen talojen muodossa. Mutta kaiken tämän urbaaniuden keskeltä pääsee kahdessa minuutissa luontoon. Tuosta vain tien yli ja pusikkoon. Tänään tuli tehtyä muutaman tunnin kävelylenkki metsässä. Lumikengät olisivat olleet paikallaan, mutta meni se näinkin. Kameran nappasin myös mukaan.


Junaradan vierustan kallioilta valui komeat jääputoukset.

Suomalaista maalaismaisemaa ihan tuossa nurkan takana.

Poikkimetsäntie. Ei talvikunnossapitoa. Tien nimi tietysti viittaa siihen, että se kulkee metsän poikki, mutta näin talvella saa nimi myös vallan toisen merkityksen. Osa puista piti kiertää ojan kautta kun ali ei mahtunut. :)

Joku muukin oli eksynyt samalle reitille osalla matkaa. Yhdeltä suunnalta kuului myös armoton moottorikelkkojen ääni. Taisi olla hyvä ajopaikka lähettyvillä.

2 kommenttia:

  1. Luinpas läpi koko blogin, jäin koukkuun kun oli hyvin kirjoitettu :) Löysin tänne etsiessäni kokemuksia Mittavasta, ja nyt on meillekin tulossa sellainen. Aikamoinen urakka on talon tekeminen, varsinkin kun olette niin paljon tehneet itse. Kiitoksia kirjoituksista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi mukavasta palautteesta. :) Kiva aina joskus kuulla, että blogista on iloa muillekin kuin itsellemme ja lähisukulaisille!

    Totta on, että iso on urakka tällä työmäärällä ja "ammattitaidolla". Kaikki kun on uutta, niin aikamoista puuhaa. Mutta palkitsevaa. Joskin isäntä on kyllä todennut, että seuraava talo tulee sitten pidemmälle asti asennettuna. Riippuu varmaan siitä, miten monta vuotta tässä raksaamisten välissä ehtii vierähtää. Ajan kultaava vaikutus muistoihin on hyvinkin tuttu. ;)

    Tsemppiä projektiinne! Bloginne on lisätty seurattujen sivujen listaan. :)

    VastaaPoista