sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kakkuja ja terassia

Juhlat on nyt pidetty ja naatiskeltu. Oli oikein kivaa, ensin sukua ja sitten kavereita. Ihana päivä. Ja tänään on ollut melkein yhtä ihanaa... Viimeiset vieraat lähtivät iltapäivästä, joten nyt olen sitten siivoillut, järjestellyt terassia, ruukuttanut pari yrttiä ja muuten vain naatiskellut ihanasta kodista. Miehet saivat ennen juhlia tuon terassin kattorakenteen siihen kuosiin, että kesken juhlien isäntä kiipesi sinne sitten pistämään aluskatteen väliaikaiseksi sadesuojaksi paikoilleen. Pieni sadekuuro ei siis ajanut vieraita sisälle, vaan terassilla sai nauttia pitkin päivää. Vinde miten toi terassi saa kyllä mielen iloiseksi. Se tuo jotenkin tosi kovasti kaivattua kotoisuutta ja omakotitalon todellista hyötyä esille. Ihastelen vain... :) Siitä tulee kiva, kunhan vain saadaan se valmiiksi.

Minä rakastan kakkujen leipomista ja juhlat ovat aina ihana tekosyy askarrella. Neljä kakkua oli tällä kertaa työn alla, joista kaksi pääsee nyt julkisuuteen. :D Eli tässä komeilee Sacherkakku a'la emäntä.

Ja tässä sitten Kotilieden sivuilta napattu valkosuklaaunelma, josta tulikin valkosuklaan polttamisen myötä vain suklaaunelma. :D Mutta hyvää se oli. Tai on edelleen... Sitä jäi onneksi pala jääkaappiin. Nomnom.

Ja aivan ihania kukkapuskia kotiutui myös. Nostin ne terassille kylpemään aurinkoon kun on aivan mahtava sää ollut tänään. Niiiiiin kauniita...

Chilit ovat kasvaneet hienosti ja ovat nyt täynnä kukkia. Saas nähdä tuleeko niihin vallan hedelmiäkin jossain vaiheessa. Pitänee ehkä hieman käydä pörriäistä leikkimässä ja edesauttaa asiaa. Terassifiiliksiä...

 

Ja tässä jamassa tämä terassi tällä hetkellä on. Ruoteet, valokate, kaiteet ja osa maalauksista uupuvat. :) Ja tietty portaat, mutta ne teemme vasta kun saamme pihamaan järjestykseen. Syssymmällä, syssymmällä... Alkuyöstä oli jo sen verran pimeää, että oli kyllä aika tunnelmallista istuksia terassilla kynttilöiden loisteessa. Ah, kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti