perjantai 23. huhtikuuta 2010

Hiukset vielä päässä

Pari puhelua ja muutama hukattu työminuutti, mutta nyt on LVI-suunnittelija hallussa ja suunnitelmat saadaan näillä näkymin ensi viikolla. Talotehdas toimitti myös perustusten mittakuvat, joten perustussuunnittelija päästetään vapaaksi heti alkuviikosta. Sähkösuunnittelija tulee alkuviikosta tontille ihmettelemään paikkoja ja ideoita, jonka jälkeen alkaakin suunnitelmien osalta olla asiat hyvällä mallilla.

Näin se homma taas etenee hurjaa vauhtia.

Talon pystytysporukkakin soitteli vihdoin ja viimein, joten saatiin selvyyttä kesäkuun ohjelmasta ja aikataulusta. Tulevat vielä perustusvaiheessa käymään tontilla ja sopimassa tarkemmin jutuista. Porukalla olisi omien suhteiden kautta nosturi käytettävissä, mutta sen verran kovissa hinnoissa tuo nosturi liikkui, että ainakin kysellään vähän Mäntsälän suunnalta hintapolitiikkaa. Vähän vaivaa tuo kun pitää sumplia päiviä ja pysyä tarkkaan ajan tasalla pystytyksen etenemisestä, että osataan nosturi oikeisiin aikoihin tilata paikalle. Mutta kahtotaan... Jos ei suurta hintaeroa synny, saa porukka tuoda omansa.

Seuraavaksi käyn ihmettelemään palkanmaksun, työeläkemaksujen, verotuksen ym. kiemuroita. Vastaavalle rahaa, että jaksaa jatkossakin meitä opastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti