keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Lupahakemus menemään

Nyt on kaikki lupahakemuksen liitteet kasassa. Töiden takia ei vielä tänään päästä hakemusta kuntaan toimittamaan, mutta josko huomenna.

Sähkö- ja LVI-suunnitelmien tekijät ovat vielä päättämättä. Nyt pitää pistää hippuloita vinkumaan asian suhteen, että päästäisiin aloituskokouksen ja maatöiden kimppuun heti kun lupa saadaan. Perustussuunnitelmien osalta koimme mukavan yllätyksen. Olimme jo alustavasti ilmoittaneet tilaavamme suunnitelmat eräältä taholta, jolla hinta oli edullisin vertailluistamme ja aikataulut hankalat. Juuri kun olimme ehtineet stressailla kalenterit käsissä päivämääriä, saimme toisaalta edullisemman tarjouksen ja todella nopean toimitusajan.

Alustavat suunnitelmat tulevan kodin sisustasta aiheuttavat päänvaivaa. Kuten isäntä sanoo, ei tässä hommassa olla päästy vielä edes alkuun. Ja silti ollaan jo napit vastakkain. :D Pitääpi kiertää kotimatkalla kirjaston kautta ja napata matkaan kiloittain sisustuslehtiä. Eiköhän tästä maailmasta joku yhteinenkin maku löydy.

Nyt on raksakuljetuksia varten autoon asennettu myös peräkoukku, joten senkin suhteen aletaan olla lähempänä toimintavalmiuksia. Työmaan sosiaaliset tilat pitäisi vielä ratkaista jotenkin. Kemiallinen wc ja kangasseinät? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti