perjantai 9. huhtikuuta 2010

Väliaikatiedote

Viestiliikenne on vauhdissa tällä hetkellä. Rakennuslupaa varten alkaa olla kaikki liitteet kasassa. Energiatodistusta sekä asemapiirrosta odotellaan vielä. Sen jälkeen vain huolellista lomakkeiden täyttöä ja lupahakemuksen voi jättää kuntaan.

Samalla on löytynyt LVI-suunnittelija, jonka kanssa ruvetaan seuraavaksi käymään ajatuksia läpi. Sähkösuunnitelmien osalta pitää vielä ehkä metsästää muutama tarjous ja maansiirtofirma on hakusessa. Mittava Kodilta kysellään perustusten mittakuvien perään, jotta saataisiin perustussuunnitelmatkin vauhtiin.

Rakennusluvan hakemisesta sen saamiseen kulunee noin 2 viikkoa. Eli hyvällä tuurilla toukokuun alussa päästään tontilla ihan konkreettisesti hommiin. Lumet alkaa sulaa ja kesä lähestyy. :)

Talopaketin toimitusta joudutaan näillä näkymin kuitenkin lykkäämään. Jos lupa ei tulekaan tämän kuun loppuun mennessä, alkaa maatöille ja perustuksille jäädä kokolailla vähän aikaa. 1,5 kk riittää periaatteessa, mutta jos ei kerta turhaa kiirettä haluta pitää, niin jätetään nuo minuuttiaikataulut vähän vähemmälle. Ylläreitäkin luultavasti maansiirto- ja perustushommissa tulee vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti