torstai 23. kesäkuuta 2011

Juhannuskuulumiset

Kohta se on lähtö Juhannuksen viettoon, mutta pistetäänpäs pientä tiedotetta taas missä mennään. Isäntä siellä raksalla puuhaa nytkin viimeisiä hommia ennen parin päivän vapaata ja töiden alkua. Kodinhoitohuoneen viimeinen uupuva seinä on kuulemmati tullut rapattua rosoiseksi ja nyt on maalaushommat käynnissä. Myös hirsipaneeliseinä makkarissa on valmis. Tiistain iltakierros rautakaupoilla tuotti myös välioven painikkeiden valinnan ja onnen potkun, jonka avulla saamme yhteen ulkovalaisimeen erikoisruuvit kadonneiden tilalle.

http://www.prisma.fi

Vaikka 8 euron välioven painikkeet tosiaan kuulostavat houkuttelevilta (isäntä niitä käsissään kovasti pyöritteli), niin lopulta päätimme budjetin paukkuessa kuitenkin valita yllä olevat hieman erilaisen muotoilun omaavat painikkeet. Ne ovat kokolailla linjassa ulko-ovien painikkeiden kanssa ja sopivat mielestäni varsinkin meidän makkarin lasiseen parioveen paljon paremmin kuin suora ja tylsä malli. Eihän nuokaan Habon kahvat nyt toki Abloyn hintoihin pääse, mutta eivät nyt ihan sitä 8 euroakaan ole. :)

Tapettitoimitus on edelleen matkalla, sitä odotamme kuumeisesti. Mutta nyt sitten vain hyvää Juhannusta kaikille. Allekirjoittanut raksatunnelmissa jälleen Juhannuspäivänä. Varokaa naapurit, sirkkeli tuloo!

1 kommentti:

  1. Samainen kaunis kahva olis ollu meidänkin valinta, jos ei olis löytyny sitä ihanan suoraa ja tylsää eli Varmaa Valintaa. Ajattelin, että kaarevuus tuo liikaa maalaisromantiikkaa meidän suoraviivaiseksi ajateltuun taloon. Nyt on sitte kahvat niinku omistajatkin, vähän yksinkertaisia =D Mukavaa Juhannusta!

    VastaaPoista