tiistai 28. kesäkuuta 2011

Partsilla lattia

Aurinkoinen ja lämmin päivä toivat eilen kotiin punertavan isännän ja uutiset parvekkeen lattiasta. Yksi rallilauta uupuu. :) Mutta onhan se sitten jo kokolailla valmis. Seuraavaksi kaiteiden kimppuun ja avot, meillä on partsi! Katselin eilen myös netistä terassinteko-ohjeita. Ja olettaisin saaneeni kokolailla hyvän mielikuvan, miten hommassa edetään. Terassia toki ruvetaan tekemään vasta muuton jälkeen, mutta se on sen verran miellyttävä juttu, että sitä on kiva jo etukäteen arpoa ja suunnitella.

Tänään on vuorossa urheiluilta, mutta huomenna voisi töiden jälkeen käydä vahaamassa viimeisetkin kattopaneelit. Toinen laminaatti loppui kesken. :( Onneksi täydennyserää kaipaava huone on vaatehuone, jossa mahdollinen pieni sävyero eri lautojen välillä ei haittaa. Pitää laittaa pari pakettia sitä tilaukseen, josko ne onnistuisi jo viikonlopuksi saamaan. Viimeksi tulivat nopsaan.

Portaista sen sijaan ei ole kuulunut mitään. Pitää soitella puusepälle ja kysellä missä mennään. Kovasti niitä jo odotellaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti