perjantai 1. heinäkuuta 2011

Niitä ainaisia viivästyksiä

Soittelin eilen porrasmiehelle ja kyselin aikatauluista kun ei ole mitään kuulunut. Kiirusta pitää siellä päässä, joten joudumme odottelemaan portaita vielä pahimmillaan kaksi viikkoa. :( Noh, ei auta. Olemme itsekin tuuppineet toimitusta koko ajan eteenpäin, joten on ihan ymmärrettävää, että väliin on tullut x määrä muita hommia ja saamme vähän takapakkia aikataulujen pitävyydessä. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vaikka kovasti aiommekin talon saada muuttokuntoon heinäkuun loppuun, niin varakämppä pidetään vielä elokuun ajan, joten ei tässä hengen hätää ole.

Meillä on kuulemmati parvekkeella kaide. :) Ei vielä niitä pystylautoja, mutta kuitenkin. Enpäs malta odottaa, että pääsen niitä tänään kameran kanssa ihmettelemään. Koitan saada tänään vahattua työhuoneen uupuvat kattopaneelit, jotta ne voisi sitten huomenna kiinnittää kattoon ja sunnuntaina tehdä lattian. Viikonloppuna on toivottavasti aikaa myös tapetoida. Ajattelimme isännän kanssa ottaa patjat raksalle mukaan huomenna ja yöpyä siellä. Tulee varmaan enemmän tehtyä kun on paikan päällä koko ajan. Ruokaa siellä ei vielä tosin voi laittaa kun olen edelleen arpomisvaiheessa lieden kanssa. Vaihtaako taso vai vaihtaako kaappi. Kas siinä pulma... Tänään sen aion vihdoin ja viimein päättää. :)

2 kommenttia:

  1. Että mua on nyppiny ne harvatkin viivästykset mitä meillä on ollu. Kun tekee mieli kirkua ja hyppiä tasajalkaa. Ei vaan auta, sano nauta. Onneksi teilläkään ei oo pakkorako hosumiselle. Kuvia odotellaan =D

    VastaaPoista
  2. Eipä vieläkään irronnut kuin yksi kuva. Parveke oli näköjään aiheuttanut ajateltua enemmän pään vaivaa (kuten kaikki jutut aina), joten tapetitkin odottelevat vielä kiltisti laatikoissa. Noh, ehkä viikonlopun jälkeen on sitten enemmän kuvattavaa. Toivottavasti!

    VastaaPoista