tiistai 5. heinäkuuta 2011

Käännös raksalla

Töiden jälkeen piipahdin katsomaan mitä raksalla oli päivän aikana tapahtunut. Hurja tahti! Tosin kyllä raksalla olikin taas populaa kun isäntä ja tämän vanhemmat, sekä omat vanhukseni olivat kaikki työn touhussa. En töissä kantanut oikeaa kameraa matkassa, joten nyt on vain kännykällä otettuja huonoja kuvia. Mutta pakko oli kuvata kun oli kuvattavaa!

Parvekkeen ensimmäinen suojakaiteen pätkä oli paikoillaan! Kyllä on hiano. :) Olemme oikein tyytyväisiä tähän laudat halkaisemalla saatuun kapeampaan profiiliin. Tulee mukavan ilmavan näköinen ja valokin pääsee partsille kivasti. Tiimityöskentely tuotti siis hyvän tuloksen. Huomenna suojakaideaskartelut jatkuvat. Samaa kaidetta tehdään sitten myös kuistille ja luultavasti myös terassille aikanaan.

Sisälläkin oli tapahtunut. Meidän makkarin viimeinenkin seinä oli saanut tapetin niskaansa ja tältä se nyt sitten näyttää. Sopii taas kuin nenä päähän. Välillä tuntuu, että sattumalta onnistuu valkkaamaan niinkin mainioita komboja. Mutta ehkä meillä sitten on myös vähän alitajuista näkemystä. :D Tämä on meidän talon kaikista "maalaishenkisin" ja vanhanaikaisin huone, mutta sepä sopiikin makkariksi oikein hyvin. Saas nähdä miten hyvin hieman modernitkin ratkaisut ja sitten tällaiset perinteisemmät sointuvat kokonaisuutena yhteen kun revitään kaikki pahvit lattioilta, ihmetellään kalusteita ja oikeasti asutaan talossa. Toivottavasti hyvin. Tässä vaiheessa ainakin yhdistelmät vaikuttavat hillityiltä, jänniltä ja mielenkiintoisilta.

Illalla vielä pistettiin muutama vuota tapettia yläkerran aulaan. Tämä tapetti on sitä Raschin Africa sarjaa. Valkoinen eläimen karvaa muistuttava kuosi. Suorassa valossa melko huomaamaton, mutta epäsuorassa valossa antaa kivan elävän pinnan. Tätä samaa tapettia tulee myös alakerran olkkariin.

2 kommenttia:

  1. Kiva tapetti, ainakin näin kaukaa katsottuna:). Laitoitteko ikinä sitä hirsipanelia makkariin?

    VastaaPoista
  2. Kyllä laitettiin! Joskaan emme saaneet maalattua sitä valkoiseksi halutulla tavalla, koska ostimme sen verran ohutta paneelia, että se halkeilee helposti. Lakkasimme sen sitten valkoiseksi sävytetyllä lakalla. Kuva löytyy tuosta postauksesta: http://mannikko1214.blogspot.com/2011/06/puuhapaiva.html

    VastaaPoista