keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Yöviesti vol. x

Vaatehuoneessa on lattia. Ei muuta raportoitavaa. :P

No okei... Listoja oli ilmestynyt kokolailla lisää. Ja olen saanut vaatehuoneen säilytysjärjestelmän suunniteltua ainakin alustavasti. Ikean halpis korisysteemit tulee, koska ne nyt vain ovat niin järjettömän halpoja. Ja vaikka kuinka niitä tänään koitin painella ja runnoa, niin korit sekä laatikot tuntuivat pysyvän paikoillaan ja rungot eivät vääntyilleet. Kelpaavat siis meille.

Nappasin myös keittiöön valon, mutta taidanpa sittenkin etsiä vielä jotain sopivampaa. Nyt tuli ensimmäinen oikea suunnittelun kukkanen nimittäin vastaan. Keittiössä on tasan yksi kattolampun paikka ja sekin väärässä kohtaa ajatellen työtasoja ja niillä tehtäviä hommia. Pitää siis löytää pitkänomainen spottilamppuhärpäke, jossa olisi vielä mielellään toinen pää pidempi kuin toinen ja molemmat saisivat taipuakin. Löytyyköhän semmoista ollenkaan... Voivoi.

*EDIT* Jaahas... Ei tarvinne lähteä merta edemmäs kalaan. Ikean 365 lamputhan saattaisivat olla oikea pelastus! Kokemuksia kenellekään?

Mutta kiitos taas ystäväiselleni seurasta ja avusta! Sekä mustikkapiirakasta. Nam!

Portaat ovat myös työn alla tällä hetkellä. Asennus joko nyt loppuviikosta tai mitä luultavimmin ensi viikolla. Mutta nyt siis ollaan jo lähellä ihan oikeasti. Hyvähyvä!

1 kommentti:

  1. Mietinkin noita Ikean säilytysjuttuja meille vaatehuoneisiin, joita on 5kpl. Jospa sieltä sitten kävisin hakemassa sopivan määrän noita, jos kerran ovat ihan hyviä. Ja edullisiakin. =) Kiitos tiedosta.

    VastaaPoista