perjantai 13. huhtikuuta 2012

Louhoskiviä!

Noniin... Nyt ensimmäistä kertaa koitan käyttää tätä blogia kerjuutarkoituksiin. :D Jos joku tietää jonkun, joka tietää jonkun jne.

Tarve olisi otsikon mukaisesti louhoskiville. Näissä viimeisimmissä kirjoituksissa esitettyä pihan pengerrystä varten. Kokoluokka voisi olla jotain noin 30 - 80 cm halkaisijaltaan ja kiviä tarvitaan paljon.

Jos tiedät mistä ja miten näitä voisi saada, niin vinkkaa! Ja kuten yksi jos toinen rakentaja tietää, hinta on tärkeä tekijä. :) Kuskaukset maksaa kun painavasta lastista on kyse, mutta sen verran yleissivistystä louhoskivistä on ehtinyt ystävä Googlen avulla kertyä, että itse kivillä ei hintaa pitäisi pahemmin olla.

Toistaiseksi olemme lähetelleet uteluita parille kunnalle, maanrakennusliikkeelle ja pohdinpa tässä myös suurempia rakennusputiikkejakin... Mutta ideoita siis! Tai jos tontillasi makaa ylimääräistä louhostavaraa, niin voisimme hakea ne pois. :)

Kiitos ja kumarrus.

4 kommenttia:

 1. Syksyllä piti kans tilata pari kuormaa läheiseltä teollisuustontin louhintatyömaalta.
  Hintaa olis ollu joku 200e per kuorma.
  Jotenkin jäi vaan fiilis että eivät mielellään myy. Saavat murskatusta tavarasta paremman katteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Eipä kuulosta kovin lupaavalta siis. Noh, pitää vain koittaa kysellä mahdollisimman monesta paikasta. Jos kävisi tuuri. :/

   Poista
 2. Espoossa on kiviä tarjolla pari sataa kuutiota. Tervetuloa noutamaan, pamahtavat irti kalliosta keskiviikkona. Lisätietoja sähköpostilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos yhteydenotostasi. Lisäsin sähköpostiosoitteemme sivun oikeaan palkkiin, joten lähettele ihmeessä lisätietoja miten ja mistä kiviä olisi noudettavissa.

   Poista