perjantai 7. toukokuuta 2010

Lupa kunnossa!

Huraa! Meille on myönnetty rakennuslupa ja työt pääsee ilman kommelluksia aloittamaan reilun viikon päästä. Pari päivää ehti olla jo hieman laantunutta tämä touhu ja häslääminen, mutta nyt on taas sormen päissä semmoinen tunne, että sähköposteja ja puhelinnumeroita pääsee näpyttelemään ahkerasti. Puhumattakaan siitä, että lähiviikkoina pääsee ihan konkreettisiin töihin!

Pilvisestä säästä huolimatta aika aurinkoiset ovat tämän hetken tuntemukset. =)

Sen verran tässä välissä ollaan saatu aikaan, että lämmitysmuodoksi ollaan ehkä sittenkin valikoimassa maalämpöä. Suosituksia siihen suuntaan on tullut lukuisia, joten katsotaan nyt ainakin tarkkaan tarjousten kanssa tilanne. Myös sähkösuunnitelmia on puuhailtu ja LVI-suunnitelmatkin alkavat olla kasassa heti kun lämmitysmuoto saa lopullisen lausahduksensa.

3 kommenttia:

  1. Mekin soudimme ja huopasimme näiden lämmitysjärjestelmien kanssa, mutta olemme myöskin lopulta päätymässä maalämpöön. Tähän päätökseen vaikutti se, että PILP ei riitäkään pääsääntöiseksi lämmönlähteeksi ja se, että maalämpö ei (ainakaan tarjousten perusteella) tulekaan niin kalliiksi kuin oli "peloteltu". Pidemmän päälle varmasti järkiratkaisu, tuskin nimittäin muiden lämmitysmuotojen hinnat ainakaan halpenevat tulevaisuudessa.

    Ja lopuksi onnittelut rakennusluvan johdosta!

    VastaaPoista
  2. Me olemme oikeastaan miettineet alunperin ilmavesipumpun hommaamista, mutta kovasti nuo molempia lämmitysvaihtoehtoja tarjoavat tahot koittavat sanoa, että ei se maalämpö enää nykypäivänä kovin paljon kalliimmaksi tosiaan tule. Naapuritkin ehkä kiittäisivät hiljaisemmasta vaihtoehdosta.

    Ja kiitos paljon onnitteluista! Josko sitä jo ensi viikolla saisi pihamaata myllättyä.

    VastaaPoista