perjantai 2. syyskuuta 2011

Kattoturvatuotteet

Eilen oli tarkoitus nukkua vähän pidempään. Jopa yhdeksään. Ajatus oli oikein hieno, mutta se vesittyi ovikellon sointiin klo. 7.30. Sen jälkeen alkoi kolkutus katolla, eikä nukkumisesta tullut enää mitään. Mutta nyt on kattoturvatuotteet paikoillaan! Jännästi ne taas valmistavat ulkonäköä. :)

Siellä on siltaa jos toista vaikka millä mitalla. Yli 10 metriä kaikenkaikkiaan.

Hyvin passaavat kaikki elementit yhteen. Vielä kun saadaan pielilaudat paikoilleen, voidaan tehdä "lopullinen" arviointi ulkonäöstä. Kehitys näyttää toistaiseksi omistajiaan miellyttävältä (pankin mielipidettä ei kyllä tiedetä).

Muuten ei olekaan ihmeitä tapahtunut. Tavaroita on purettu ja koitettu löytää niille paikkoja. Myös rakentajan laihan budjetin lempikauppa Ikea on tullut erittäin tutuksi. Viimeksi tänään tuli kärrättyä tarvikkeet kolmeen työpöytään, saappaille laatikko/penkki kodinhoitohuoneeseen sekä pari pikkujuttua sisustukseen. Nyt koitan epätoivoisesti etsiä yhtä tiettyä pussilakanaa ja tyynyliinaa, mutta mystisesti nämä laatikot ja jätesäkit piilottavat tavaroita. Huomenna onkin ilon ja riemun päivä kun lapset pääsevät ensimmäistä kertaa ihmettelemään taloa muuton jälkeen. Mahtaa olla aikamoinen meno päällä. ;)

Nyt jatkan etsintöjä. :)

1 kommentti:

  1. Onnea tuhannesti uuteen kotiin:)!!! Koittihan se muutto viimein. Ihanaa:).

    VastaaPoista