keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kerta kiellon päälle

Nojuu, kävin sittenkin tontilla. Työpäivän aikana mestari soitteli käyneensä tontilla ja totesi peittojen asettelussa olevan toivomisen varaa. Isännän ollessa lapsenvahtijärjestelyhommissa, värväsin vanhemman polveni mukaan korjaamaan peitteet kohdilleen. Ja vaikka tiesin tontilla olevan puita pystyssä, niin kyllä tämä näky silti lämmitti kovasti mieltä.

Pakko oli kävellä perustusten sisäpuolelle ihan oviaukosta. :D Ja tulihan siinä sitten vähän poseerattuakin.

3 kommenttia:

 1. Moi

  Milenkiinnolla olen lueskellut blogianne. Olemme ison askeleen teitä jäljessä oman projektimme kanssa, talopaketin valinta vasta käynnissä. Kyselisinkin kokemuksianne Mittavakodista. Ensitapaaminen heidän kanssaan on sovittu ja jännityksellä odotan millaista palvelua saamme. Precut rakentajina oletan teidän pyytäneen tarjouksen myös Kastellilta? Oliko Kastelli kalliimpi, muuten huonompi? Voit kommentoida myös blogini kautta jos et tahdo tähän valintojanne julkaista. Kiitos etukäteen jos ehdit vastailla rakennuskiireiden keskellä :)

  VastaaPoista
 2. Vastailinkin jo omaan blogiinne, mutta en tiedä tuliko viesti hyväksyttäväksi vai sotkinko jotain... Ja onhan tämä kommentti ehkä ihan hyvä olla myös omassa blogissamme. :)

  Eli kokemuksemme Mittava Kodista: Olemme olleet tyytyväisiä.

  Alusta asti saimme erinomaista palvelua pääkaupunkiseudun myyjältä. Oma suunnitelmamme otettiin hyvin vastaan ja siitä lähdettiin muokkaamaan toteuttamiskelpoista jäljitelmää. Ratkaisut mietittiin käytännön näkökulmasta kokonaisuutena, eikä vain koitettu ratkoa ongelmakohtia nopeasti yksi kerrallaan. Toiminta oli kuitenkin nopeaa. Jos halusimme suunnitelmiin jonkin muutoksen, se tehtiin seuraavana päivänä.

  Ennen sopimuksen tekoa jutustelimme parin saman valinnan tehneen rakentajan kanssa. Heidän puheensa tehtaan toiminnasta ja joustavuudesta vahvistivat saamaamme käsitystä, joten vertailun jälkeen valinta oli aika helppo. Mittava ei ollut se halvin vaihtoehto, joskaan ei myöskään läheskään kallein.

  Sopimuksen teon jälkeen pääsimme suoraan yhteyteen tehtaan kanssa. Ystävällinen, nopea ja joustava palvelu on pelannut edelleen. Piirustuksien toimituksia on saanut aikaistettua mikäli rakennusvalvonnan kanssa on aikataulut käyneet ahtaalle, samoin muutoksia on voinut tehdä ja kaikkiin suunnittelijoihin saa suoraan yhteyden tarvittaessa.

  Pahaa sanottavaa ei vielä ole. Kahtellaan myöhemmin uudestaan. :)

  Kastelli ei meidän kohdallamme onnistunut niin missään. Myyjän kanssa ei kemiat kohdanneet, tarjouksen saaminen oli hidasta ja tuskaista, ratkaisut oman suunnitelmamme muunnoksista olivat jokseenkin tökeröjä jne. Pahinta kuitenkin oli se, että meille kerrottiin tosiasioina vaatimuksia paloturvallisuuteen ym. liittyen, jotka jälkikäteen osoittautuivat täysin virheellisiksi kun tarkistelimme asioita rakennusvirastosta ja lakipykälistä. Myös rakenneratkaisujen kohdalla sama linja jatkui. Rahastus siinä vain tuli mieleen kun koitettiin myydä erikoismateriaalia ym., mitä ei edes tarvittu. Hinta oli myös korkeimpien joukossa. Sellainen vaikutelma jäi, että myyjä myi Kastelli-brändiä eikä meidän taloa.

  Pyysimme tarjouksia myös elementtitaloista. Niistä suosikiksi nousi Omatalo, mutta loppujen lopuksi Mittava tuntui parhaalta vaihtoehdolta.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista