sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Linjauksia

Rauhallinen viikonloppu muuttui armottomaksi nakutukseksi ja sahaamiseksi, mutta tulipahan sokkelia varten linjatolpat pistettyä kasaan. Huomenna merkitään korkeudet valmiiksi lankoja varten, jonka jälkeen odotellaankin vain kovasti harkkojen saapumista tontille ja muuraustöiden aloitusta. Kaikki mahdolliset apuvoimat on värvätty hälytysvalmiuteen, koska kiirushan tässä nyt näyttää pahasti tulevan... Katsotaan muutaman päivän päästä mihin asti ollaan päästy.

Linjapukeista tuli melkoisen massiivisia. Viisi kerrosta harkkoja toki vaatii oman korkeutensa, mutta itse kehittämämme viritelmät ehkä edesauttavat hieman kaoottisen yleiskuvan syntymistä. Mutta vatupassin mukaan nämä samaiset viritelmät ovat kuten pitääkin. Ja ainakin pysyvät! *koputtaa puuta*

Tänään oli myös naapureilla hieman ihmettelemistä kun automme kaartoi pihaan normaaliin tapaan, mutta tällä kertaa tontin valtasikin aito ja oikea girl-power. Ystäväni kanssa pistettiin loput lankut pystyyn ja muutaman ärräpään jälkeen palkittiin itsemme jäätelöllä hyvin tehdystä työstä.

Sitten sunnuntaikevennys - Tässä ollaan ehditty pitkin kevättä kirota meidän väliaikaista majoitustamme, ympäristöä ja kaikkea mahdollista siihen liittyen. Olemmehan me jo hieman yli-ikäisiäkin opiskelijaboxissa majoittumiseen, mutta on tässä yksi hyvä puoli. Auringonlaskut. Puhelimen kamera ei vain oikein tee oikeutta värimaailmalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti