sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Kuvia taas

Käytiin tänään edistämässä pihavaraston perustuksia, jotka ovatkin enää bitumia ja patolevyä vaille valmiit. Sen jälkeen onkin aikamoinen kottariurakka kun koittaa täyttää tuon kyseisen kapistuksen soralla. Maaurakoitsijamme lupasi tulla kippaamaan pari kauhallista kun tekee hommia samalla alueella, mutta eihän tuo mahdu edes tontille tällä hetkellä. :) Noh, katsoo mikä on tilanne muutaman päivän päästä kun ikkunoitakin ruvetaan pistämään paikalleen.

Tontilla siis ovat hommat taas edenneet. Tiilikatetta ei ole talo vielä saanut, mutta aluskatteen kylläkin. Osa tuulensuojalevyistä on jo paikallaan, samoin villoista. Se alkaa taas näyttää jo melkein talolta. :)

Kamalasti siinä on tikkua ristissä. Teki mieli kiivetä parvekkeelle ihastelemaan maisemia, mutta ei ollut mitään helppoa keinoa toteuttaa sitä... Telinetilanne kun on auttamattoman heikko, emmekä vielä ole omia tikkaita tontille raijanneet.

Siinä on kasa ikkunoita odottelemassa asennusta.

Ja tältä meillä näyttää tällä hetkellä sisällä. :D Tuo nurkkaus on ruokailutila, vasemmalla olohuone ja keskellä kaikkien roinien alla on takka. Poikkituet pitävät rakenteet paikallaan kunnes pääsemme muuraamaan kantavan harkkoseinän takan ympärille.

Ja tässä on näkymä yhdestä olohuoneen ikkunasta pihalle ja tulevalle terassille. Ei kovin viehättävät maisemat vielä.

Ja sitten kuva-arvoitus... Mitä vikaa tässä kuvassa on? Tuon yläkerran ikkunan ympärillä pitäisi olla kaksi kapeaa ikkunaa. Seinä on villoitettu ja levytetty ilman halaistua aavistustakaan kyseisistä ikkunoista. Onneksi huomasimme sen tässä vaiheessa, pääsevät pojat korjaamaan tilanteen vielä. Olisi saattanut herätä muutama kysymysmerkki heillä kun rupeaisivat miettimään mihin pari ylimääräistä ikkunaa olisi tarkoitus tunkea... Ne kun ovat nätisti toimitettuna tontilla. :)

Ja sitten vielä kokonaiskuva. Mökkimme tekomäellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti