perjantai 30. heinäkuuta 2010

Vuorossa lattia

Eilisen päivän ja illan (ja perinteitä noudattaen melkein alkuyön) aikana saatiin valun valmistelut tehtyä. Kurasyöppö pääsi paikalleen, putket justeerattiin sojottamaan oikeaan kohtaan, viimeiset alajuoksut suojattiin muovilla, uusi kerros rautoja laitettiin paikalleen ja nostettiin korkoonsa jne. Puuhaa oli kerrassaan paljon, mutta valmista tuli.

Tänäaamuna isäntä huristeli jo ennen seitsemää tontille katsomaan miten siellä valut alkavat sujua. Totesi itsensä kuitenkin melko nopeasti täysin tarpeettomaksi, joten ajeli takaisin kotio. Betoniauto on varmasti jo lähtenyt tontilta aikoja sitten, työmiehet lienevät vielä hommissa. Lähdemme iltapäivällä kohti Kuopiota ja asuntomessuja, joten matkalla käydään Mäntsälässä katsomassa miltä lattia näyttää. Jännää. :)

Taas on semmoinen tunne, että yksi iso homma on pois alta ja valmiusaste nousee kohinalla.

Eilen kävi myös eräs pariskunta katselemassa taloa, jonne talomyyjämme oli heidät ohjannut. Olenkin sanonut myyjälle, että jos joku on kiinnostunut tulemaan taloa katselemaan, niin rohkeasti vain olkapäähän koputtelemaan. Toivottavasti pystyimme kertoilemaan asioita, joista oli jotain iloa. :)

2 kommenttia:

  1. Mukavaa messumatkaa! Haaveissa olisi myös päästä siellä käymään, vaan taitaa haaveeksi jäädä :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Muiden kirjoittajien raporttien perusteella odotukset eivät ole kovin korkealla, mutta saahan siinä vähän reissata ja katsella ympärilleen. :)

    Ja teillähän on hurjan mielenkiintoinen vaihe menossa! Talo nousee vauhdilla. Tsemppiä!

    VastaaPoista