tiistai 13. heinäkuuta 2010

Päästiinpäs yläkertaan!

Saimme tänään tikkaat tontille ja sitä myöten tehtyä väliaikaisen tepastelualustan ja varastotilan yläkertaan. Tämä tarkoitti myös sitä, että pääsin ihastelemaan parvekemaisemia ja ihmettelemään tulevia makuuhuoneiden paikkoja. Kuvia alla, joskin niiden värimaailma on nyt hieman heikko. Ei tahdo kännykän kameraominaisuudet oikein riittää noinkaan hämärässä.

Siihen se parveke nyt sitten tulla möllähtää! Ei ihan pelto näy, mutta on se mukavasti tienpinnasta ylempänä kuitenkin. :) Sieltä voi sitten kesäpäivinä yllättää pihalla rauhallisesti oleskelevat perheenjäsenet vesipyssyllä tai vesi-ilmapallolla. Vaikka...

Hieman on hutera lattia vielä parvekkeella...

Eikä koko kerroksessa ole pahemmin kehumista... Mutta kyllä tuossa jo kävelee tämmöinen korkeanpaikankammoinenkin.

Mestari kielsi apinoimasta, joten jollekin tuli äkkilähtö alakertaan. Vai? No ehkä ei... Hyviä työmiehiä on harvassa. :)

Siihen tulee meidän makuuhuone. Ihanan tilava.

Työmiehen otteet ja hyvin upposivat niitit puuhun.

Tehtiin myös valtava pukki, jotta muovien kiinnitys on hiukan helpompaa. Tukeva ja hyvä on. Hyvä meidän isäntä. :)

Huomenna jatkuu muovien ahkera kiinnittäminen.


**EDIT!**

Unohdinpas... Koska tänään oli myös pystytystyön luovutus, tuli tarkistettua se vessan ikkunan korkeus. Tämä alla oleva kuva nyt ei ole kovin laadukas, mutta siinä näkyy korkeuden moka. Eli vessan ikkunan yläreuna pitäisi olla samalla tasolla etuoven yläreunan kanssa. Työmiehet tulevat tuon ensi viikolla korjaamaan, joten sekin selvisi kivasti.

2 kommenttia:

 1. Voi, kateudesta mykkänä katson edistymistänne.

  Meille on tulossa niin samankaltainen projekti, että on todella milenkiintoista seurata blogianne.

  Talotoimittaja valitaan Mittvakodin ja Talotekon välillä varmaan ensi viikolla. Sitten toivommekin hommien edistyvän ilman takapakkeja, koska tämän vuoden puolella on haaveissa olla samassa vaiheessa kuin te nyt. Eli talvirakentamiseksi menee.

  Meidän talosta tulee reilu 170 neliöinen, alakerran sisämitat 12700*8100, yläkerta 12700*6300, kuvittelen teidän talon olevan suurinpiirtein samoissa mitoissa?

  Onko Mittavan kanssa sujunut kaikki edelleen ok?

  VastaaPoista
 2. Pikkuisen on pienempi meidän mökkimme. Asuinneliöitä tulee 153. Kyllä tässä edelleen on ihan hyvin asiat sujuneet. Nyt ei ole taas pahemmin tarvinnut olla yhteyksissä tehtaan suuntaan, mutta myyjän kanssa yhteydenpito on edelleen toiminut ihan hyvin.

  Rakennusmiehet tekivät hyvää jälkeä (olivat siis Mittavan suosittelema porukka) ja tulevat nyt sitten vielä ensi viikolla muuttamaan tuon ikkunan paikan, joka oli mennyt väärään linjaan.

  Tähän pisteeseen hommat etenevät aika nopsaankin kun maatöitä vain pääsee aloittamaan, mutta tästä eteenpäin sitten onkin hidasta. :D Haaveissa meillä olisi tämän vuoden puolella päästä muuttamaan, mutta saas nähdä kuin käy.

  Toivottavasti saatte valittua mieleisenne talotoimittajan. Siitä se sitten lähtee taas vauhdilla eteenpäin. :)

  VastaaPoista