torstai 8. heinäkuuta 2010

On kuulkaa talo... Tai jotain sinne päin.

Tänään käytiin taas työstämässä varaston perustuksia. Nyt uupuu enää täytöt. Lisäksi siivottiin työmaata ja vietiin kaksi peräkärryllistä jätettä kaatopaikalle. Lämmin ilma imi niin sanotusti mehut työläisistä, mutta onneksi nyt ei olekaan semmoinen hoppu kuin vielä kuukausi sitten. Ehtii vähän iloita ihmisten seurastakin sen sijaan, että murehtisi vain tuntien vähyyttä päivässä. Vierailevana tähtenä tänään tontilla kävivät isännän eno ja hänen vaimonsa. Kiitos vain työpanoksesta siihen suuntaa, oletettavasti hommia riittää jatkossakin. :)

Nyt pitäisi sitten miettiä mihin ajankohtaan pidetään harjakaiset. Ajankohta olisi enemmän kuin otollinen jo. Katto on pään päällä, seinät ummessa ja ikkunat paikoillaan.

Tässä on talo tieltä päin. Kylppärin ikkuna on kyllä oikeasti aivan naurettavan pieni. :D

Ja nyt on kuva-arvoituskin ratkennut. Ikkunat ovat paikallaan, joten valoa riittää aikuisten makuuhuoneeseen ja vaatehuoneeseen. Tämä puoli talosta aukeaa siis pihalle päin.

Ja sitten vielä yksi kulma. Tähän kameran ja talon väliin nousee vielä (oletettavasti) ensi kesänä autokatos.

Kodinhoitohuone on niin sanotusti blokattu. Kunhan saadaan omat tikkaat ym. vermeet tontille, niin päästään siirtämään villapaketteja yläkertaan katon ja yläkerran pitkien sivujen eristämistä ajatellen.

Onneksi talossa on kolme ovea alakerrassa, joten sisään pääsi kodinhoitohuoneen tungoksesta huolimatta. :) Nämä ikkunat ovat hieman normaalia korkeampia, joskaan se ei vielä tule esiin kun lattiapinta on niin alhaalla. Valujen jälkeen näyttää taas ihan erilaiselta.

Tässä kuvaa toiseen suuntaan. Takanurkkaan tulee meidän yhteinen työhuoneemme. Musiikkia ja lentokoneita samassa tilassa... Mielenkiintoista.

Tähän aukkoon tulee portaikko ja yläkerran ikkunat ovat poikien tulevissa huoneissa.

Ja noiden palkkien päälle tulee meidän makuuhuone sekä vaatehuone. En malta odottaa, että pääsee kapuamaan yläkertaan katsomaan miltä maailma sieltä näyttää.

Ja tässä tämän päivän urakoinnin kohde. Lautakasoista mestarimme bongasi myös hyvät harjapalkit tulevaan varastoon samalla kun antoi hyviä käytännön vinkkejä aiheeseen liittyen. Nyt vain toivotaan, ettei kunta kaipaa rakennesuunnitelmia tuosta tönöstä... Aiheuttaisi mielestämme turhia lisäkuluja ja viivästyksiä. Varastolle alkaisi todella olla jo käyttöä.

Nyt sitten pitää ruveta tosissaan metsästämään lattiavalun tekijää. Betoni tullee samasta paikasta kuin anturan valun yhteydessäkin, mutta työmiehelle on tarve. Lisäksi pitää varata aika lattialämmityksen asennukselle ja hommata tärytin takaisin työmaalle pohjan uutta tärytystä varten.

Tästä ne kiireet taas alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti