lauantai 17. heinäkuuta 2010

Valun valmisteluja

Keskiviikko ja perjantai kuluivat tällä viikolla valuja valmistellessa. Keskiviikkona saatiin melkein koko alakerta muovitettua, niitti- ja teippileikkejä harrastaen. Perjantaina pidin itsekin vapaapäivän ja tontilla saattin styroksia lattiaan aikalailla. 31 paketista hupeni jo 23. Alkuviikosta putkimies tulee tekemään urat ja vedot kolmanteen eristekerrokseen, jonka jälkeen pistetään loput styroksit paikoilleen.

Valtaisa pukki pääsi tositoimiin ja toimi varsin mallikkaasti. Eilen siltä jo tosin lähti jaloista puolisen metriä pois... Ei olisi muutoin mahtunut pois ulko-ovesta, eikä tuon korkuisella pukilla oikein enää tämän jälkeen mitään teekään.

Muovit alkavat asettua.


Perjantaina olivatkin rakennusporukan miehet käyneet jo korjaamassa ikkunan paikan. Heti näytti paremmalta, varsinkin ulkopuolelta.

Ennen styroksien asettelua tarkistettiin huolellisesti korkeudet ja kärrättiin soraa kottikärrykaupalla paikasta toiseen. Ihan tasaista ei juu ollut. :D Mutta nyt!

Ja niin on kaunista... :P Tilasta tuli valkoisen lattian myötä paljon valoisampi ja avarampi. Alkoivat myös nuo olohuoneen ikkunat näyttää enemmän "oikean" kokoisilta kun lattiapinta lähestyi. Valua odotellessa...

Tonttimme "reilu meininki" jatkuu edelleen. Nuoriso pitää taukoa ja vanhukset painaa töitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti