tiistai 31. elokuuta 2010

Edistystä ja murinaa

En ole itse vieläkään reissun jälkeen päässyt tontille. Huomenna lienee poikkeus, joka tullee toistumaan taas viikonloppuun asti. Mutta isäntä on nyt ollut pari päivää apujoukkojen kanssa touhuamassa ja jälki näkyy! Koitan tutkia kuvia lähietäisyydeltä ja ihastelen, mutta mutta... Laitetaanpas näkyviin muillekin.

Lasitiilet ovat paikallaan! Ja valo loistelee jo mukavasti läpi. Hyvällä mielikuvituksella sitä voi jo miettiä, miten kivalta tuo valmiina näyttää. :P Tummat laatat seinässä, vuolukivitakka edessä ja halogeenit katossa. Ja keittiöstä loistaa valo lasitiilten läpi (tai vaihtoehtoisesti takan reunustoilla olevien kynttilöiden valo tuikkii keittiöön). Kovin olen tyytyväinen tähän ideaamme. :)

Suihkuhuoneessa mahtuu kyykistelemään!! Ei se olekaan niin pieni. ;) No onhan se oikeasti aika pieni, mutta kyllä siihen mahtuu suihkuttelemaan.

Ja sitten hieman vanhempia kuvia, joita on jäänyt laittamatta.

Mäntsälässä on elämää. Tässä minulle allergiselle sopiva kotieläin. :)

Tässä fiksaillaan lumiesteitä sopivaan mittaan.

Mäntsälän asema melkein kiven heiton päässä... Katolta. (Kannattaa suurentaa kuva klikkaamalla... Muutoin voi hieman ihmetellä mimmoisia heittokäsiä täältä oikein löytyy.)

Ja vaikka yleensä kännykän kanssa kuvia napsinkin itse kuvista piilossa, niin olen minäkin siellä. Ainakin joskus.

Ja siinä on IV-kone. Harmaita hiuksia, murinaa. Maalämmön yksikkö tulee tuon mötin vasemmalle puolelle, ja nyt murheenamme onkin, mahtuuko lämmityslaitteiston putket kulkemaan suunnitellulla tavalla. Huomenna pitää koittaa asiaa selvitellä, jotta päästään ratkomaan vaihtoehtoisia keinoja mikäli tarpeellista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti