perjantai 6. elokuuta 2010

Taas tontilla

Tasan viikko ehti vierähtää edellisestä työpäivästäni tontilla. Pääsin vihdoinkin ihmettelemään viikon tuloksia. Miehet olivat koolauspuita pistäneet paikalleen niin sisällä kuin ulkonakin ja tänään saatiin alakerta sisäpuolelta valmiiksi, samoin ulkopuolelta yhden seinän alaosa.

IV-kaveri oli käynyt pistämässä kamalasti putkia paikalleen. Siinä on myös tosi mukavan ja pätevän tuntuinen kaveri. En ole häntä henkilökohtaisesti tavannut, mutta olin hyvin vaikuttunut kun hän ensitapaamisella oli oma-aloitteisesti pistänyt isännälle sopimuksen kouraan. Työt myös etenevät hyvällä tahdilla ja henki on kohdillaan.

Huomenna olisi sitten vuorossa yläkerrassa pitkien seinien levytystä, villoitusta, koolausta ja välipohjaa. Toisen päädyn osalta muutaman metrin matkalta olisi tarkoitus saada kyseiset osat valmiiksi. Minun erikoistyösarakseni huomiselle asettuu ikkunoiden tiivistys. Uretaanipurkki käteen ja tikkaille mars.

Vanhusapujoukot ovat taas suurilukuiset huomenna, joten eiköhän hommat edisty vallan mallikkaasti.

Yläkerran ilmanvaihtoputkistoa.

Ja keittiön putket.

Halpiskompura ja halpisnaulain työssä. Kompurassa saisi kyllä olla huomattavasti suurempi säiliö. Muutaman naulan kun iskee tiheämpään tahtiin, niin jo loppuu puhti. Mutta on se silti kiva kun saa puun nopsaan paikalleen, eikä tarvitse kahdesta kohtaa ensin hakata vasaran kanssa hikikarpalot valuen.

Eikä tarvitse pidellä kaksin käsin kiinni ja pelätä, että puu liikkuu kesken paukutuksen. Kerralla kiinni. :)

Se mahdollistaa myös jännät työskentelyasennot!

Siinä on koolauspuu poikineen. Onko nuo lyhyet sitten niitä poikia? Hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti