torstai 26. elokuuta 2010

Tauko tekee terää

Hiljaista on ollut blogirintamalla ja omalta osaltamme vielä hiljaisempaa tontilla. Meillä oli muutaman päivän pakoretki Saksaan eli loma. Ah. Oli aivan mahtavaa olla ajattelematta raksa-asioita muutaman päivän ajan, varsinkin kun se vielä onnistui!

Tontilla on kuitenkin muutoin taas tapahtunut. Vanhempi polvi oli käynyt hieman muurailemassa alkuviikosta ja eilen oli maalämmön ihmiset käyneet tutkimassa miten saisivat putkien viennit taloon tehtyä ilman opastusta. Noh, ihan ilman ohjeita ei vientiputkien päitä löytynyt, joten nyt puhelimessa annettujen ohjeistusten avulla koitetaan uudestaan. Saas nähdä löytyykö putket tällä kertaa. :) Samalla kaivon yläpintaa lasketaan niin, että se jää varmasti pihamaan tason alapuolelle pois katseilta. Putket myös paineistetaan, jotta selviää niiden kunto jatkoa ajatellen. Sitten odotellaankin vain, että saadaan yläkerta siihen kuntoon, että sinne päästään lattialämmitystä asentelemaan. Ja joskus hamaassa tulevaisuudessa kun kodinhoitohuonekin saadaan laatoitettua ja kuntoon, tulevat miehet vielä kertaalleen paikalle asentamaan itse yksikön ja tekemään tarvittavat liitokset.

IV-hommat myös ovat edenneet lomamme aikana ja ne pitäisi tulla tällä viikolla jo valmiiksikin. Hienoa!

Taidamme vielä tämän viikon laiskotella itse tonttiasioista ja pysytellä kotosalla, mutta ensi viikolla alkaa isännän loma ja sitä myöten pitkät päivät tontilla. Itse koitan töiden ja koulun ohella ehtiä sinne sitten mahdollisuuksien mukaan. Ensi viikolla käydään myös tekemässä kaupat keittiöstä sekä muista kiintokalusteista. Ohjelmaa riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti