perjantai 13. elokuuta 2010

Torstain epäterävät

Tänään piti olla se päivä kun ollaan kahdestaan tontilla ja saadaan paljon aikaiseksi. Noh, tänään oltiin kahdestaan tontilla, mutta kovin paljoa ei saatu aikaiseksi. Keittiön ja olohuoneen välistä U-muotoista seinää aloitettiin muuraamaan. Ensimmäisen kerroksen laittaminen aiheutti isännälle harmaita hiuksia ja muutaman ärräpään, mutta seuraavat kiekat menivätkin sitten ripeään tahtiin. Itse pistin ikkunoiden sivuihin koolauspuita ja villoitin seiniä.

Sähkömies kävi myös jutustelemassa kanssamme suunnitelmistamme. Niissä olikin aika paljon vielä rustattavaa, mutta nyt tuntuu, että pienellä järkeistyksellä niistä saadaan ihan kelpoiset. Meidän suunnittelijamme oli ihan kelpo kaveri, mutta aikamoinen hifistelijä. :) Kolme kytkintä eteisen (melkein tuulikaappi) valaisimelle noin 2m säteellä toisistaan oli ehkä hieman liikaa. Mutta on noiden sähköratkaisuiden miettiminen edelleen tosi hankalaa... Miten päin keittiön pöytä laitetaan, kumpaan kaappiin pölynimuri tulee jne. jne.

Nyt pitääkin sitten taas allekirjoittaneen odotella sunnuntaihin asti, että pääsee taas touhuamaan. Jännityksellä sitä aina odottaa mitä muut ovat ehtineet poissaolojen aikaan tehdä.

Ensimmäisen kerroksen murinat. Yksi harkko oikein päin, toinen väärin päin, kolmas jotenkin... Mutta kyllä se tuntui silti seinäksi muotoutuvan. :)

Kun päästiin toiseen kerrokseen, vauhti kiihtyi...

Hämärän tullen alkoi jo nähdä minkälainen seinähökötys siitä oikein tulee. Takka siis tulee tuohon keskelle ja sen etureuna tulee noin 3cm seinälinjasta ulos. Takapuolelle tulee keittiön alakaapistoja ja lieden sekä uunin paikat.

Ja tässä vielä omaa työmaatani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti