keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Laattajutskia

Tänään oltiin aamupäivästä liikenteessä kun saimme tietää, että laatta-apu ehtisi iltapäivästä jelppimään. Huuuh, makeeta! Ainoa vain, että olin kokonaan unohtanut hommata kodarin välitilan boordiksi kaavailemani mosaiikkilaatat. Murheen murtamana vaelsin pitkin K-Raudan hyllyjä ja taivastelin vähintään 3 päivän toimitusaikoja. Kohti raksaa mentäessä ajateltiin, että josko sittenkin vielä käydään Bauhausissa. Hyvä että käytiin, nyt ovat himoitsemani ja isännänkin hyväksymät laatat raksalla. :P

Myös muutama kattopaneeli (ja niiden mukana ledi) pääsi tänään kattoon, vaikka suurimmaksi osaksi päivä menikin avointa moottorirataa etsien ja lopulta Porvoon kupeessa palellen. :)

Mutta jippii! Nyt meillä on vessan lattia. :) Vielä seinälle nostot odottavat muiden kuivumista ja sitten loppuviikosta pääsen tämän huoneen saumaamaan. Meillehän voisi tulla vedet jo viikon päästä! Mutta koska putkarilla on oletettavasti hoppu ja itsekään ei haluta liikaa stressiä kalusteiden kasaamisesta ottaa, niin josko sitten vasta seuraavalla. :) Mutta siis... Vedet virtaa jo melkein silmissä.


Tällaiset pienen pienet somat ledit meillä tulee tunnelmavaloa antamaan yläkerran aulaan. Sinne nekin alkavat kattoon napsahdella sitä mukaa kuin katto etenee. Ja vihdoinkin myös melkoista lähikuvaa meidän vahatun paneelin pinnasta. Tuolta se nyt sitten näyttää. Ei hullumpaa. Ja ledi ei siis ole keskellä paneelia, koska niitä tulee yhteensä kuusi kappaletta, ja halutaan, että ne ovat symmetrisesti keskenään katon pätkällä. :)


Ja tässä tämä himoitsemani mosaiikki aseteltuna tuon saman laatan kanssa, joka meillä on pesuhuoneessa, ja jota tulee myös kodarin välitilaan boordina toimivien mosaiikkien ympärille. Ihan kiva yhdistelmä minusta. Tuo mosaiikki on tosi "krumeluuri", mutta pienenä piristyksenä se ei ole liian rönsyilevä ja tuo vain kivasti pientä eloa muuten melko laimeaan kodariin.

Huomenna onkin sitten jännä päivä kun laattaa ilmestyy siellä sun täällä. Pitää rientää heti aamusta etsimään sopivaa täytelevyä tuon ohuen mosaiikin alle, sekä varmistamaan, että raksalla on kaikki ok. Muutoin päivä sitten varmaan meneekin huokaillessa, ihastelllessa ja valokuvatessa. Noh, josko sitä muutaman paneelinkin saisi vahattua. Ajattelin myös katsoa josko saisin vähän siivottua paikkoja ja ihmeteltyä josko raksalla olisi jo jotain turhaa ja ylimääräistä roinaa tilaa viemässä. Vaikka vanhempi polvi onkin viime aikoina ahkerasti siivoillut, niin siitä huolimatta tilaa on kovin vähän. Kun ei sieltä mitään oikein häviä... No nyt onneksi taas muutama laattalaatikko ja loppuviikosta kylppärin kalusteet olkkarin lattialta! Oivoi, olen niin kovin iloinen. :)

Kävimme myös alustavasti sohvaa ihmettelemässä tänään. Ajattelimme tarkistaa josko Suomi-Soffan konkurssialennuksissa olisi jotain, mutta tarjonnasta päätellen konkka ei ehkä ole ylläri. Sen sijaan Iskusta löytyi jotain mielenkiintoista, mutta palatkaamme siihen sitten ajallaan. :) Nyt nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti