keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Saumausta vaille

Nyt on laattaa taas pinnassa. Muutama laatta jäi uupumaan mittatiedottomuuden takia, mutta ne saadaan sitten paikoilleen kun kaivattu kaapin päätylevy kodariin saapuu. Mutta hyvältä näyttää!!


Tästä kiukaan taustasta tuli aivan järjettömän hieno. Onhan nuo toki muotia ja vastaavia kiviseiniä on varmaan lähes kaikissa uusissa taloissa, mutta meille tuo on ensimmäinen ja ihan pirskatin hieno. :) Niih. Vielä listat lasitiilille, niin seinä on valmis. Ei muuta kuin kiuas tilaukseen. :)


Myös keittiön välitilasta tuli hieno. Aitojen kivilaattojen leikkely kuitenkin oli sen verran hankalaa, että yläkaapin takareunaan pitänee laittaa varjolista, mutta se nyt ei menoa haittaa. Pitääkin muistaa kysyä saisiko keittiötoimittajan kautta moista listaa rungon värisenä... Katselin tuota välitilaa valmiina ja mielessäni jo kuvittelin kahvinkeittimet, monitoimikoneet sun muut vempeleet tuohon kiviseinän eteen. Mmmm...


Myös kodari sai kivan uuden ilmeen kun laatat saatiin seinään. Mosaiikki oli taas kerran hyvä valinta. Piristää mukavasti muuten aika kalpeaa huonetta. Lisäksi se tuo kivan kaverin ruskealle tasolle. Hymyilyttää... Tähän seinään tuonne takareunaan jäi siis vielä muutama laatta laittamatta, mutta ensi viikolla pitäisi päätylevyn tulla, jonka jälkeen laatatkin voi pistää paikoilleen. Ja sitten vain saumaamaan. Myös vessa sai laattajalkalistat, joten sekin on saumausta vaille valmis. Toki myös silikonit pitää laittaa ennen kalusteiden kasaamista.

Mestari kävi myös iltapäivästä kääntymässä tontilla ja muistuttamassa meitä siivoilusta. Aivan aiheesta. Meillä on kaaos. Noh, tämä päivä menikin suurimmalti osin allekirjoittaneelta siivoillessa. Nyt onkin sitten entistä pahempi kaaos. :D Ensin menee huonompaan suuntaan, sitten vasta parempaan. Huomenna saan taas yksikseni touhuta raksalla, joten ajattelin pistää rojut järjestykseen. Pitkään olen jo koittanut järjestää siivouspäivää, mutta ei sitä oikein kukaan kuitenkaan malta pitää (itsekään), kun olisi niin paljon kivempi pistää vain paneelia kattoon. Mutta huomenna siis jatkuu siivous (eli illalla taitaa olla selkä pikkuisen kipiä). Ehkä miestenkin on sitten perjantaina mukavampi työskennellä. Josko vaikka joku työkalu löytyisikin. ;)

2 kommenttia: