sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Vessan tapetti

No nyt on sitten jännitys ohi. Vessa on saanut tapettinsa. :)

Ja siihen se lähtee asettumaan. Eli kuvatapetista on siis kyse. Ajattelimme ensin, että se olisi ehkä turhan "rohkea" veto vessaan ja noin pieneen tilaan, mutta mutta...

Onhan se nyt ihan törkeän hieno! :D Eli taputeltiin toisiamme selkään hyvästä valinnasta. Ensimmäisenä vaihtoehtona meillä oli vanhaa lentokonetta kuvaava tapetti, mutta sen mittasuhteet eivät taipuneet siihen, että kuvaan olisi mahtunut sekä propelli että lentäjä, jotka olivat minun ehdottomat vaatimukset. :P Mutta kyllähän tuota San Franciscoakin pöntöltä katselee. Ja vessamme on selkeästi myös tarpeeksi avara noinkin massiiviselle kokonaisuudelle.

Viikolla oli myös Domus toimittanut uuden kaapin rikkinäisen tilalle. Kaappi saatiin peitelevyineen tänään myös seinään, joten vessa alkaa olla putkitöitä ja kattolistoja vaille valmis. Nyt pitäisi vielä päättää valaisinratkaisu tuohon tummaan ylälistaan. Ehkä pieniä ledispotteja? Tarkistetaan ensin niiden valoteho yläkerrassa, niin nähdään toimisivatko ne myös tuossa.

Raksalla oli muutenkin tapahtunut. Tiskiallas oli vaihtunut oikeaan, reikiä oli ilmestynyt tasoihin, vesieristettä levitelty sinne ja tänne, työhuonetta hiottu ja sähkärit olivat olleet ahkeria. Yläkerrassa toimii jo poikien huoneiden ja aulan pistokkeet ja kaikki valaisinpistokkeet ym. ovat valmiina työhuonetta lukuunottamatta. Myös alakerrassa sähkötyöt ovat jo pitkällä. Huomenna lähden maalaamaan keittiön seinää struktuurimaalilla ja josko sitä saisi yläkerran aulan lattian myös valmiiksi.

Mieli hyvä! Nyt kun tentit ovat ohi, pääsen muuttoon asti keskittymään vain arkitöihin ja raksaan. Opiskelut saavat jatkua vasta kun muutto on hoidettu. :)

5 kommenttia:

 1. On tosi hieno! Kuvanvalinta on hyvä, tuo jatkuvuutta tilaan. Siis tilahan suureni, ei suinkaan pienentynyt. Hyvä, että fiilis on kohdillaan!

  VastaaPoista
 2. Moomman pikku murunen7. kesäkuuta 2011 klo 11.37

  On kyllä makeita nämä kuvatapetit, onkos niitä muuallakin kun pojun huoneessa ja huussissa (jännä valinta kyllä)? :D

  Pitää varmaan omaan makkariinkin yksi seinä jotain tapiseerata. Polttelee koko ajan enemmän.

  VastaaPoista
 3. Kah muru! Muualla ei ole kuvatapetteja. Semmoista vähän voimakkaammin kuvioitua perustapettia tulee vielä olkkariin ja portaikon seinään, mutta oletettavasti kuvatapetteja ei tulekaan enää lisää. Toisaalta tekisi mieli pistää jotain esim. työhuoneeseen, mutta sitten saattaisi jo kokonaisuudesta tulla melkoinen sillisalaatti.

  Mutta suositella voi! Pistä ihmeessä... Piristää kivasti. :)

  VastaaPoista