sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Päivän askareet

Keittiön seinä sai struktuurimaalin pintaansa. Hmm... Lyhyt analyysi kyseisestä tökötistä. Periaatteessa sen laittaminen seinään on helppoa, käytännössä siinä on monta mutkaa. Kuviointia varten käytössäni ollut tapetointiharja oli aivan liian pehmeä kuvioiden tekemiseen. Harja vain keräsi itseensä maalimössää ja sitä sai putsata hirmuisen usein, ettei seinään jäänyt vain sileää harjanvetoa. Urat meinasivat jäädä kokoaan uupumaan. Ja kyseessä oli kuitenkin tosi jämäkkä harja. Eli jos joku haluaa struktuurimaalia kokeilla, varaudu tekemään kuviointi jollain lähes kovalla välineistöllä. Ja tarpeeksi harvalla!! En ole täysin tyytyväinen lopputulokseen, mutta kyllä se sivuvalossa ihan kivalta näyttää. Suorassa valossa koko struktuuria ei oikeastaan edes huomaa. Koevedos vielä odottaa värikäsittelyä, jotta näen lähdetäänkö keittiön seinään vielä jotain muuta väriä tunkemaan. Tuskin, mutta kokeillaan kuitenkin mallipalalla, ettei jää epäilyttämään. :)

Vessaan sain myös kahvat asennettua, mutta valolippa on vielä hieman irti toisesta päästään. Sitä pitää askarrella viimeistään siinä vaiheessa kun laitetaan valoja paikoilleen. Mutta ei siis vielä mikään hätä.

Yläkerran aulan lattia tuli valmiiksi ja äityli siivosi ahkerasti yläkertaa. Suojapahvi vain jäi ikävästi kesken, joten sitä pitää hommata lisää. Sähkärit ja putkari eivät pahemmin lattioita varo, joten pitää koittaa nopsaan pistää suojat paikoilleen. Mitähän muuta? Sähköpistokkeet yläkerrassa eivät sitten kuitenkaan toimineet. Tiedä sitten miksi... Aika näyttää.

Muutoin menikin sitten aika taas siivotessa ja siivotessa, ja sitten taas vähän siivotessa. Huoh.

Huomenna alkaakin sitten se rakentajan perusarki: 8.00 - 16.00 töissä ja ilta raksalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti