sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tapettia ja laminaattia

Tänään nukuttiin pitkään. Lueskelen aina muita blogeja, kuinka muualla lähdetään aamuvarhain ja tullaan iltamyöhään. Me ollaan laiskoja. :D Mutta toisaalta, eipä meillä niin älytön kiirekään ole, joten parempi nukkuakin kun kerran tilaisuus koittaa. Ja tänään siis koitti. Takarajakin päivälle oli kun laminaattileikkuri piti palauttaa ennen klo.18 K-Rautaan. Sinänsä jäi harmittamaan, että yläkerran aulasta jäi puolitoista riviä uupumaan. Noh, ensi kerralla sitten.

Isäntä ja pikkumies askartelivat pikkumiehen tapetin seinään. Ja se on kyllä tosi kivan näköinen! Kohtalaisesti myös onnistui ensimmäinen tapetointi mieheltä, vaikkei ollutkaan ehkä tuommoisena tarkkana kohdistusprojektina ihan se helpoin ensiaskel. Ensi viikolla päässee sitten harjoittelemaan myös vessan tapettia.

Ja tässä yläaulan lattian askartelun tulos. Vielä jäi pari riviä siis uupumaan, mutta aika paljon sitä muutamassa tunnissa saa aikaiseksi, vaikka ensimmäisen rivin leikkausten kanssa tuhrasinkin luvattoman pitkään. Nyt kun on tuo laajakulmalinssi käytössä, niin tämäkin tila avautuu ihan eri tavalla kuvissa. Näin siitä ehkä saakin jonkunlaisen käsityksen. Myös aukko meidän makkarin lasisille parioville näkyy tässä hyvin. Kyllä meinaan kelpaa poikien tässä tilassa pelailla ja touhuta. Vähän niinkuin oma olkkari. :)

Huomenna taas töitä ja koulua, mutta tiistaina alkaa taas isännällä raksaputki. Itselläni vielä ne viimeiset kevään tentit antaa odottaa itseään, joten vähän heikosti pääsen taas kuvailemaan. Mutta raportoidaan kun ehditään.

1 kommentti:

  1. Ei se mitään, niin mekin nukuttiin pitkään tänä aamuna. Enpä olekaan pitkään aikaan herännyt vasta puoli kaksitoista...! :) Meillä kyllä vetelehditään ihan syntisen paljon (toisaalta, ei siellä raksalla vielä ole paljoa tekemistä), mutta eiköhän se asia korjaannu viimestään tässä parin kuukauden päästä. :)

    VastaaPoista