lauantai 21. toukokuuta 2011

Pikapäivitys (varmaan sadanteen kertaan)

Pistetään nyt pikainen tarina mitä tänään tapahtui. Tänään tehtiin lattia pikkumiehen huoneeseen loppuun, raivattiin yläaula huomista laminointia varten, ihmeteltiin kodinkoneita, syötiin ja nautittiin auringosta sekä tuuleteltiin hurjaa betonipölyä. Isännän kaveri kävi noutamassa meiltä rakennusroipetta toiseen kohteeseen, joten taas tuli pihalle tilaa. Jesh!

Käytiin myös vuokraamassa K-Raudasta laminaattileikkuri. Se on m-a-h-t-a-v-a!! Aivan eri maata kuin tuo meidän oma rimpula. Kevyempi, leikkaa suoraan eikä temppuile. Kyllä meinaan oli lattian teko pikkuisen eri nopeustasolla kun ei tarvinnut sahailla. Vielä kun saatiin ystäväiseni kanssa sirkkeli pelittämään pituussuunnan leikkuuta varten, niin ah... Huomenna autuus koittaa. :) Josko sitä saataisiin myös ensimmäinen tapetti huomenna seinään kun nyt kaikki pölyiset hommat yläkerrassa on tehty. Isompi pikkumies sitä ainakin kovasti odottaa, kyse kun on hänen tapetistaan. :)

Leikkurista vielä, että se on meillä arkihinnalla yhdeksi vuorokaudeksi. Haettiin aamulla ja palautus huomenna illalla. Ei paha ollenkaan... Ja kun työtä se nopeuttaa niin paljon, että kun pääsee isoja pintoja kerralla laminoimaan, niin kauaa ei nokka siinä tuhise. Ihan ok diili, eikä jää turhana leikkuri sitten varaston nurkkaan odottelemaan. Johan siellä yhtä jos toista vempelettä olisi sijoitettuna, jos vain se varasto olisi. Kaikkea ei ehkä tarvitse ostaa omaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti