keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Aikatauluhässäkkää

Täällä sitä istutaan koululla koneen ääressä ja pitäisi opiskella, mutta sähköpostit vain lentelevät suuntaan jos toiseen. Keittiön, kodinhoitohuoneen ja vessan kalusteiden toimitukseen on nyt noin kaksi viikkoa. Keittiön seinät ja lattiat aiotaan hoitaa itse kuntoon, mutta mutta.

Sain asennustarjouksen keittiömyyjältämme kalusteiden runkojen, tasojen, peilien, altaiden ja hanojen asennuksesta. Hinta oli melko suolainen, mutta työ olisi silti kiva teettää ja vähentää omaa taakkaa. Mutta kodinhoitohuoneen ja vessan tilannehan on se, että niissä ei ole vielä vesieristystä, joten niiden lattioita ei pääse vielä laatoittamaan. Ja jos lattiat eivät ole valmiina, ei kalusteitakaan voi asentaa. Jaahas. No nyt on sitten kasa tarjouspyyntöjä kiireisellä aikataululla lähetetty. Muutoin tekisimme homman itse, mutta vesieristyksen haluamme teettää sertifioidulla tekijällä. Yksi kaveri tutun kautta oli jo hihasta kiinni, kunnes selvisi, että hänellä olikin juuri sertifioinnit menneet umpeen. Noh, nyt sitten metsästetään uutta heppua.

Alkuunsa meinattiin isännän kanssa viettää huomenna yhteinen vapaapäivä, mutta jouduin perumaan aikeeni. Kyllä sen verran hoppua saa pitää myös keittiön kanssa. Itse kun en pääse tontille kuin 3 päivää viikossa, niin tässä on enää kuusi päivää aikaa tasoittaa, hioa ja pohjamaalta tarvittavilta osin keittiön seinät ja laatoittaa lattia. Keittö tulee näillä näkymin viikolla 49 ja asentaja samaan aikaan. Hophop, kiirusta pitää. Mutta keittiö on kyllä semmoinen kapistus, että se kummasti motivoi. :) En malta odottaa... Ja josko sitä takkaseinän harjoittelun jälkeen jo olisi vähän rivakampi laatoittajakin. ;)

Päätimme myös kattopeltien sijaan laittaakin päätytiilet. Tämä ihan vain siksi, että kumpikaan menetelmä ei ollut enempi "suosikki" ja peltien saaminen on osoittautunut aivan mielettömän hankalaksi. Ei pysty ymmärtämään... Mutta nyt on siis päätytiilet hommattu ja ruvetaan niitä sitten asentamaan kun sää hieman helpottaa. Enää pitää saada taisteltua ikkunapellit tilaukseen ja paikalleen.

Ja nyt kun muistan, varaanpas ajan Onninen Galleryyn ihmettelemään hanoja ja altaita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti