tiistai 2. marraskuuta 2010

Muistilistaa

Ei ne telineet sitten ihan aamusta saapuneet. Eipä sinällään, kuuleman mukaan tontilla riitti tekemistä ilmankin. Mutta iltapäivästä olivat telineet jo paikallaan, joten tänään pääsevät päivän raksaajat ulkoverhousta tekemään eteenpäin. Itse olemme tämän päivän muissa hommissa.

Illalla muistimme yhtäkkiä, että ulkovalojen paikat jäivät tarkistamatta. Ja että ulkoverhousta ei voi tehdä eteenpäin, ellei paikat ole selvillä. Vähän aikaa ihmeteltiin kuvia kotona mitan kanssa, kunnes epävarmuus ajoi meidät autoon ja Mäntsälään. Käytiin mittailemassa ja merkkaamassa paikat, nyt ei ainakaan pitäisi olla epäselvyyksiä. Pääsinpähän myös kiipeilemään telineille. Kyllähän nuo alumiinitelineet aikalailla huojuvat, mutta kait ne pystyssä pysyvät. Helpottaa töitä huomattavasti kuitenkin.

Myös putkimies oli käynyt eilen jutustelemassa tontilla. Hän tulee siirtämään yläkerran kylppärin lavuaarin viemärin kaivattuun paikkaan toivottavasti ajoissa. Aikataulu hänellä on tiedossa, joten eiköhän viemäri oikealle paikalleen osu viimeistään tiistaina ensi viikolla. Putkari ehdotti myös, että kävisimme katsomassa kylpyhuonetarvikkeita "siitä paikasta, jonka nimeä en juuri nyt muista" ja tekisimme listausta, jonka avulla hän voisi meille tarjousta tuotteista antaa. Se ohjelmassa siis myös lähiaikoina. Kun vaan muistaisi sen nimen...

Tänään on siis työ/opiskelupäivä, mutta sähkömiehelle pitää muistaa soittaa. Lista on pitkä. Niitä kysymyksiä aina yllättäen kertyy... Siispä muistilistaa kirjoittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti