keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Keskiviikko

Tänään oli tontilla taas vesisateessa pistetty päädyn laudoituksia paikalleen. Uutta kuvamateriaalia ei ole tarjolla, koska itse olen istunut tukevasti koulun penkillä, eikä isäntä ole ehtinyt vesisateessa kuvia napsimaan.

Mutta maanantailta on sentäs tämä. Silloin oli siis telineet saatu kasaan. Ja tänään työt olivat edenneet siihen tahtiin, että yläkerran ikkunoiden yläreunassa mennään. Huomenna siis kuvia lisää.

Myös sähkömiehen kanssa tuli tänään jutusteltua ja selvitettyä erinäisiä mieltä askarruttaneita juttuja. Ja vaikka se lista oli kirjoitettuna, niin silti yksi asia unohtui. Noh, huomenna sitten. Myös keittiömyyjältä tuli uteluja, että missä vaiheessa meillä mennään. Huomenna pitäisi päättää pysytäänkö nykyisessä aikataulussa vai vieläkö siirretään eteenpäin. Mutta kyllä me näillä taidetaan mennä. Toimitusviikko on siis 49 tai 50, riippuen tehtaan aikatauluista. Kalusteiden kohtiin pitäisi vain levyjä saada piakkoin paikalleen, että tarkistusmittaukset voidaan tehdä. Ja sitten ne lattiat... Ja sitten, ja sitten... Huoh. Kiirusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti