keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Yläkerta alkaa hahmottua

En ole maanantai-illan jälkeen päässyt tontilla pyörähtämään, mutta tänään sain isännän mukana kuvakasan. Miehet ovat olleet raksalla ahkeria ja tulosta syntyy. Huomenna tulee lattialämmityksen asentaja puuhastelemaan yläkerran kondikseen, joten sitä silmällä pitäen yläkerran lattiassa on nyt yksi kerros levyjä ja väliseinien alajuoksut. Alkaa tilat hahmottua! Ja voi kun on kiva kerrankin laittaa näytille kuvia, missä meillä on siistiä! :D

Tuossa on yläkerran kylppäri. Ovi tulee tuohon aukon vasempaan laitaan. Ensimmäinen viemäriputki on lavuaaria varten (ja siis menestyksekkäästi ajoissa putkarin toimesta siirrettynä), toinen pönttöä. Kylpyamme sijoittu vasemmalle seinustalle ja takaseinässä olevaan vaneriin kiinnitetään huomenna lattialämmityksen jakotukki. Kuvasta voi myös huomata, että mestarin ohjeistuksen mukaisesti myös kaiteet ovat palanneet porraskuilun ympärille. Hyvä niin.

Kun pyörähdetään hieman vasempaan päin, nähdään taustalla valtaisa vaatehuone. Eli etualalla äsken esitelty kylppäri, takana vaatehuone ja vasemmalla aikuisten makkari, jossa hormi möllöttää.

Siinä siis se makkari. Ah... Ihanan tilava! Hormin viereen tähän kulmaan on tarkoitus majoittaa kovasti muodissa oleva valtaisa kynttilälyhty. Näin jälkikäteen tuli hetkellisesti harmiteltua, että valitsimme makkariin ihan tavallisen välioven. Tuohon olisi sopinut vallan hienosti lasiaukollinen pariovi... Noh, seuraavaan taloon sitten. :D

Ja aulan toisella puolella ovat poikien makkarit. Toisen makkarin seinän koolauspuihin oli jo isompi kundi kirjoittanut omistuskirjoituksensa, joten tämä on sitten arvatenkin pikkuvilpertin huone. :)

Tänään käytiin vielä illan ratoksi isännän kanssa rautakaupassa. Mukaan tarttui kunnon akkuporakone, ruuveja nauharuuvinvääntimeen, kipsilevyille nauhaa ja nauhatasoitetta sekä kolme mallipalaa laminaattia. Huomenna voi sitten arpoa sopivaa väriä ja mallailla laattoja vasten. Kaikki vaihtoehdot ovat jotain tummanruskean sävyjä, mutta katsellaan sitten mikä niistä on paras. Harmahtava vaalea, harmahtava tummempi vaiko lämpöinen tummempi... Kuvia huomenna näistä. Myös sopivat ulkovalot löytyivät.


Isäntä oli melkoisen hyvän tuulinen päivän raksailun jälkeen ja ilmeisesti taas on yksi iso askel otettu eteenpäin. Into huomiselle päivälle on kohdillaan. Kunhan saan tästä itseni nukkumaan, niin jaksaisi itsekin intoilla. Yhdet ukot hommailee huomenna ulkolaudoituksen kanssa ja meillä on ilmeisesti isännän kanssa ohjelmassa sisäseinät. Viimeiset tuet verhotangoille, levytystä, kiviseinän piikkausta pistorasiaa varten ja levyjen nauhoittelua ja tasoitusta. Ihan kivaa hommaa siis. :)

Hieman vain harmittelen. Meidän kalustemyyjällä on kamala kiirus, eikä hän muistanut/ehtinyt minulle tänään sovitusti soittaa. Edelleen on hieman auki muutokset alakerran vessan kalusteisiin sekä kodinhoitohuoneeseen, joten haluaisin ne saada sovittua mahdollisimman pian. Eihän tässä ole enää kuin 4 viikkoa kalusteiden toimitukseen!! Joten alkaa olla kiirus fiksailla tilaukset kohdilleen... Noh, huomenna soittelen perään jos ei myyjästä aamulla kuulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti