torstai 16. joulukuuta 2010

Jaa'a... Mitähän siellä tapahtuu?

Lauantain jälkeen en ole päässyt tontilla käymään, joten tämän viikon tapahtumat ovat täysi mysteeri. Ilmeisesti siellä on jotain väliseiniä saatu yläkerrassa pystyyn (olisiko lattia siis jo tehty?) ja jo tuossa viikolla oli puhetta kattoratkaisuista. Jänskää.

Se tosin on vähemmän jänskää, että meidän keittiön kivitaso tuleekin vasta maanantaina. Ja näin ollen myös keittiön asentaja. Olemme itse poissa työmaalta tiistain, joten ehkä sitten keskiviikkona pääsee näpräämään keittiöön ovia sun muita. Tämä lisäviivästys tosin tuo yhden hyvän jutun. Ehdin sittenkin maalata tietyt kohdat ennen asennusta. Kuviomaalaushan ruokailutilan ja keittiön osalta jäi vielä viimeksi tekemättä kun ajattelin odotella isännän kotelointeja. Vaan kun koteloinnit oli tehty, alkoi tämä tenttiputki, jonka aikana ei kyllä maalata muita kuin taivaanrantoja. Nyt siis viikonloppuna saanen ottaa telan ja harjan käteen ja ruveta suihkimaan.

Huomenna on illasta pakko laittaa lisäpäivitystä, koska silloin pääsen kameran kanssa katsomaan mitä on viikossa ehtinyt tapahtua. Sähkärin kanssa jutustelin sen verran, että hän lupasi vielä ennen joulua koittaa tulla siirtämään sähkökaapin lopullisille sijoilleen (suurinpiirtein) ja vetämään piuhat kaapista taloon, jotta saadaan esiin kaivetut putken päät taas maan peittoon. Samalla hän tekisi ehkä loput vedot yläkertaan, jotta siellä päästään siihen tuttuun ja turvalliseen tukipuiden hel****iin. :)

Mutta huomenna siis lisää. Nyt pänttäystä ja aivonystyröiden hierontaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti