torstai 2. joulukuuta 2010

Torstain terävät (Radio Rockia lainatakseni)

Isäntä töissä, isännän vanhemmat ja minä raksalla. Ja tulos? Varsin kelvollinen. :) Olin isännän kuskausten takia jo pirteästi kasilta työmaalla. Ensimmäiset pari tuntia meni siivotessa keittiötä tyhjäksi, mutta siitä se lähti etenemään.

Keittiö on nyt pohjamaalissa ja lattiaakin on jonkun verran. Yläkerrassa on loput "suirut" lämmitysputkien väleissä paikoillaan, joten seuraavana on vuorossa laasti ja päälikerros kipsilevyä. Sitten voikin taas siirtää roinaa yläkertaan. :P Yläkerrasta en vain muistanut yhtään kuvaa napsaista, mutta eiköhän se lauantaina korjaannu.

Keittiössä suurin maalisyöppö oli kuviorapattu pinta, mutta kyllä kipsilevytkin yllättävän paljon maalia imivät itseensä. Ei tahdo 18l pönttö pohjamaalia riittää oikein mihinkään. Mutta valkoista tuli ja hiontajälkikään ei jäänyt maalin läpi näkyviin. Eli varsin bueno. Maalaamattomat kohdat siis tietenkin kaapistojen paikkoja.

Takan vastainen seinä, eli kokkausseinä. :) Rappauksen jäljiltä seinä oli tosi terävä. Jos tuota pitkin olisi kättä liu'uttanut, olisi saattanut olla kasa naarmuja muistona. Mutta kevyt hionta hoiti homman ja maali loput.

Ja kun seinät oli maalattu, oli vuorossa lattian laatoitus. Himskatin rankkaa hommaa... Työasento, laattojen koko ja yksinkertaisesti se laastin tahmaisuus. :D Noh, kyllä se tuosta taitaa lauantaina tulla valmiiksi. Yli kolmasosan sain tehtyä ja aikaa taisi kulua pari tuntia. Ja nyt alkaa olla "tekniikka" jo hallussa, joten jatkossa sitten vielä vähän rivakammin. Isot laatat tulevat nopsaan.

Ja tältä se näyttää ruokailutilan suuntaan. Reunimmaiset vajaat laatat jäivät vielä laittamatta. Leikkaan sitten kaikki tarvittavat kerralla. Melko kapeat osiot reunoille jäävät, mutta ovat kaappien takana piilossa. Eli ei suuria esteettisiä haittoja. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti