perjantai 31. joulukuuta 2010

Vuoden viimeinen päivä

Sehän se nyt on. Vuoden 2010 viimonen päivä, tai oikeastaan jo ilta. Tänään käytiin vuoden viimeisen kerran raksalla. Tapasin keittiöasentajan, jonka kanssa jouduttiin taas siirtämään juttuja eteenpäin. Altaan asettelun kanssa on nyt kokolailla ongelmaa. Putkimies pyydetään paikalle antamaan oma arvionsa, josko tämä tästä johonkin suuntaan ratkeaisi.

Keskeneräistä työtä ei ehkä pitäisi arvostella, mutta kyllä vahvasti on sellainen tunne, että pienimuotoista reklamaatiota tuosta asennustyöstä lähtee perään. Mitään sellaisia suuria virheitä ei ole, jotka haittaisivat keittiön käyttöä tai näkyisivät selvästi, mutta tosi monta pientä juttua. Ja niiden levyjen osalta ongelma oli se, että ne olivat väärässä järjestyksessä. Asentaja sen korjasi, mutta nyt on sitten pari ylimääräistä ruuvinreikää näkyvissä. Vaikka ne jäävätkin kylmäkoneiden taakse piiloon, niin kyllä minä vähän koitin asentajalle viestiä, että näin sikamaisen kalliin asennustyön kansa ei oikein laadusta tohtisi tinkiä. Ilmeisesti pisti uuden levyn tilaukseen.

Mutta mutta... En tiedä miten paljon helpottaa stressiä teettää hommat muilla jos kuitenkin jää tunne, että itse olisi yhtä hyvin työn pystynyt tekemään. Toki hitaammin kun rutiini puuttuu, mutta kai sitä omista jutuistaan vaan on vähän huolellisempi. Noh... Katotaan miten tässä käy ja millä mielellä olen sitten kun kaapit on lopullisesti kasassa.

Yläkerrassa miehet tasoittelivat kylppärin lattiaa laastilla ja muutama pistorasia laitettiin paikoilleen. Yksi levykin tuli lisää makuuhuoneeseen, kunnes jälkikäteen muistin, että hei... Tuohonhan piti laittaa hirsipaneelia. :D Onneksi ei levyt ole loppumassa kesken, joten ei suurta murhetta näistä. Voi että kun olisi enemmän aikaa. Olisi ollut niin kiva ensi viikolla käydä viemässä yksi kuorma jätteitä kaatopaikalle ja käydä hakemassa muutama erä katto- ja seinäpaneeleita sahalta. Lähdemme viikon päästä reissuun, joten silloin ei sitten "työnjohdollisesti" tapahdu mitään viikkoon.

Isäntä toimii liippausmestarina. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti