keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Köökki ja vähän muuta

Allekirjoittaneen pikainen kääntyminen raksalla koulun jälkeen tuotti muutaman huonolaatuisen kännykkäkuvan.

Keittiössä on ovet! Tämä ei kuulunut sopimukseen keittiöasentajan kanssa, mutta pisti ne paikalleen kuitenkin. Olen jo aikaisemminkin manannut tuota asennuksen hintaa, joten todettakoon, että oli ihan kiva bonus. Vielä pitää saranoita säätää ja vetimiä pistää paikalleen jne. Mutta onhan tuossa ympäristössä toki paljon muutakin tekemistä vielä. :D Ja vielä jää rauhalliseen mietintään mitä tehdään alakulmakaapin peitelevyjen kanssa. Nyt siinä on vähintään omituinen ratkaisu. Yksi sellainen kohta, jota ei suunnitteluvaiheessa yhtään osannut mieltää järkevästi. Mutta kun/jos tuota lähtee muuttelemaan, niin lisähintaa siitä lienee tulossa kuitenkin. Katsotaan siis rauhassa miltä se näyttää kun on loputkin vempeleet paikallaan.

Ukot olivat ahertaneet myös porraskuiluun tänään levyjä. Sähkärikin oli piipahtanut tontilla ja tehnyt melkein kaikki tällä erää uupuvat vedot, joten hommat pääsee taas etenemään. Sähkötkin tulevat jo suoraan sisälle taloon! Joskin vasta keskukseen, mutta kuitenkin. :)

Myös kylppärissä, saunassa ja kodarissa oli tasoiteltu pintoja ensi viikon vesieristyksiä ajatellen. Vielä pitäisi muurailla sopiva putelihyllykkö seinään. Vaan sen tekemiseen pitäisi tietää mitkä laatat tuonne halutaan. Käytiin isännän kanssa niitä K-Raudassa ihmettelemässä, mutta jo melkein valintaan päässeet laatat eivät näyttäneetkään niin kivoilta kuin muisti kertoi. Siispä aamusta vielä pikaiselle kierrokselle, josko jotain parempaa tulisi eteen. Kiire kiire... Ei hyvä. Mikäs se kurjempaa kuin päättää kiireessä jotain ja sitten harmitella sitä pari vuotta. Toivottavasti näin ei käy. :)

4 kommenttia:

 1. Oletteko täältä katselleet noita laattoja:
  http://www.laattatukku.fi/

  Hienosti edistyy teidän projekti! Koskahan meillä ollaan tuossa vaiheessa...

  VastaaPoista
 2. Kuten jo ehdinkin tuolla postauksen puolella mainostaa, niin tuollapa tosiaan tänään kävimme. Kurkkasimme sinne jo kerran aikaisemminkin ja ihastuimme nyt valittuihin laattoihin, mutta isännän ajatuskatko ja meidän välisemme kommunikaatiovirhe ohjasi meidät K-Rautaan. :D Näitä sattuu. Onneksi pääsimme takaisin oikeille raiteille. Ja vain muutamat hiukset ehdittiin päästä repiä.

  Hyvinhän se vauhdilla teilläkin etenee! Ammattimiehiäkin sen verran puikoissa, että varmasti olette laattahommissa ennen kuin huomaattekaan. :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Voi kun kiva nähdä meidän tulevan keittiön värit "livenä"! Minkä firman keittiö? Meillä on ihan samanlainen ovimallikin tulossa. :)

  VastaaPoista