perjantai 21. tammikuuta 2011

Ledejä meillekin

Vesieristeiden yllättävän nopea lähestyminen aiheutti ensin laattastressin ja nyt valostressin. Muuraamme pesuhuoneeseen hyllykön, jonka haluamme valaista. Joten valot on valittava ennen vesieristyshommia. Huh. Noh, ensin katsottiin perinteinen tarjonta rautakaupoista. Mitä ratkaisuja olisi? Kovin kummoisia vaihtoehtoja ei löytynyt ja kaikki tuntui jotenkin harmillisen hankalalta.

Tänään kuitenkin kävimme heti aamusta kyselemässä ledeistä vallan alan liikkeestä ja yhtäkkiä kaikki tuntuikin paljon selkeämmältä. Pyysimme tarjousta kokolailla suuresta määrästä valaisimia. Ledinauhaa edellä mainittuihin hyllyihin sekä keittiön työtason valoksi, spotteja saunaan ja yläkerran olkkariin sekä pari yksikköä takan yläpuolelle. Oli meinaan tarjouksella hintaa, mutta olisi kyllä hyvä ja helppo ratkaisukin. Onneksi tuli viikonloppu antamaan lisää aikaa miettimiseen.

Huomenna pääsen itsekin raksalle, joten sitten on tiedossa taas kuvapäivitystä. Tällä hetkellä näin työpäivän jälkeen mietin itse erästä sisustusyksityiskohtaa, joka on askarruttanut mieltä. Ajattelin jo jonkin aikaa sitten, että teen Kamut -sarjakuvasta yhden stripin meidän yläkerran olkkarin seinälle. Periaatteella, että yksi ruutu on yksi taulupohja. Mutta mutta, tässäkin on runsauden pula! Ihan liikaa vallan mainioita strippejä, joista ei osaa valita parasta... Olipa raksailun päätös pieni tai suuri, niin aina se on vaikea. :D

Ainiin! Ja ei niitä Mica Negroja olisi heti tarvinnut kaikkien käydä hakeamassa! :D Koitin tehdä 2 neliön lisätilauksen, niin tuoteppa olikin väliaikaisesti loppu. Pitää odotella pari viikkoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti