lauantai 5. helmikuuta 2011

Kuvatonta tekstiä

Tänään ei kamera laulanut. Unohdin koko kapistuksen varastohuoneen nurkkaan päivän ajaksi. Toisaalta, olin niin pölyssä koko päivän, että kamerakin olisi varmaan jumittunut jos olisin siihen koskenut. Ohjelmassa oli siis... Hiontaa! Isäntä hioi ja paklasi yläkerrassa, vanhempi polvi paklasi porraskuilua ja minä hioin ja paklasin kodaria. Tällä hetkellä näyttää siltä, että ainakin aikuisten makkarin ja kodarin pääsee pohjamaalaamaan huomenna. JEEE!!!! Tulee kerrasta taas niin eri näköistä.

Raksalle mennessä pitää käydä ihmettelemässä värimaailmaa. Kodarin väri kun pitäisi päättää. Ajateltiin maalata vessa ja kodari samalla värillä. Vessaanhan tulee siis se ainoa kokonainen seinä tapetista, mutta kolme muuta pitäisi maalata. Ja koska maalia tulee myös "välitilaan", pitäisi sen sopia hyvin kaapistojen kanssa. Jotain valkeaa sen pitäisi olla, mutta ihan maalarinvalkoinen ei kuitenkaan innosta. Mutta mitä sitten? Voivoi... Tämä on taas niin vaikeaa. :)

Mutta olisihan se kiva saada huomenna kodinhoitohuonetta mahdollisimman pitkälle tehtyä. Saisi olohuoneesta kaapistot roudattua pois jaloista. Tätä varten vain pitäisi hälyttää myös putkari paikalle, koska kaapistoon tulevan vesiputkiston päähanan jatkeena on tällä hetkellä vain noin 20m anakonda. Pitäisi saada ihan oikeita liitoksia tilalle ja ehkäpä siis kodarin hana käyttöön. Ainiin, sittenhän se hanakin varmaan pitäisi ostaa? :D

Hanoista tulikin mieleen... Budjetti on viimeaikoina herättänyt huolta. Tähän asti se on pitänyt kohtalaisesti, mutta nyt loppuvaiheessa on jouduttu täydentämään erityisesti puutavaraosiota melkolailla lompakkoa rokottavalla tavalla. Myös saumatasoitetta, laastia ja muuta tilpehööriä on mennyt enemmän kuin budjettiin on merkitty. Alkaa siis "sekalaista" -osio paukkua pahasti yli. Noh, sitten nipistellään jostain muusta. Meillä ensimmäisenä nipistelylistalla ovat juurikin hanat. Tingitään hieman ulkonäöstä ja otetaan jotain suht koht edullista. Muutakin pitää keksiä. Mutta eipä se mitään. Näillä mennään, niin sanotusti. :D

Vaan allekirjoittaneen minuuttiaikataulu velvoittaa minut nyt takaisin opiskelujen pariin. Pari tuntia tehokasta lukua ja sitten voisi relata hetken vaikka leffan parissa. Aika tiukkaa tämä meidän aikataulu tällä hetkellä, sekä isännällä että minulla. Mutta josko se parin kuukauden sisään helpottaisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti