sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Tyhjätakkisten touhuilua

Kävimme eilen isännän kanssa raksalla. Isäntä asui jälleen pölypilven keskellä yläkerrassa ja itse sain maalattua kodinhoitohuoneen pohjamaalin ensimmäisen kerroksen. Kuvankin otin, mutta kotona en ehtinyt sitä koneelle siirtämään. Tänään käyn vielä itsekseni illasta maalaamassa ja touhuamassa, joten ehkä illalla sitten on uusia kuvia muitakin.

Tontilla kävi myös loppuviikosta toinen porraskaveri, jonka tarjousta odottelemme sitten alkuviikosta. Saas nähdä mennäänkö ylös vai alas. Itse en heppua tavannut, mutta isäntä tuntui olevan mielissään miehen mentaliteetista. Saas nähdä.

Kirjoittelin tuossa aikaisemmin ajatelleemme Tikkurilan Talkki -sävyä kodinhoitohuoneeseen ja vessaan. Mutta kiitos Heinin varoittelujen, vaihdoimme väriä. :D Emme missään nimessä halua kodarista mitenkään punertavaa, joten päätimme välttää riskin valikoimalla väriksi Sadolinin Maailman Värit -sarjasta Monaco Pehmeä -sävyn. Se on nyt sitten aika keltainen, mutta sopii hyvin meidän kodinhoitohuoneen kaapistojen väriin.

Tässä siis tämä Monaco Pehmeä.

Ja tässä meidän ovimalli kodinhoitohuoneessa ja kylpyhuoneissa. Oven hieman harmahtavaan sävyyn nähden tuo maalisävy on ihanan raikas ja kirkas. Olen varsin tyytyväinen valintaamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti