sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Pikapäivitys

Nyt ei jaksa tarinoida, mutta pari juttua päivältä.

Tänään taas yllättäen paklattiin. Ja hiottiin. Ja sitten taas paklattiin... Tämä ei lopu IKINÄ. No okei, ehkä joskus. Turhauttavan hidasta hommaa ja tuo pöly sen sijaan, se ei ehkä lähde kyllä ikuna pois. Imurikin teki jo tenän.

Mutta positiivinen puoli on se, että kun on tarpeeksi paklattu ja hiottu, niin sitten pääsee maalaamaan! Kodinhoitohuone ei vielä ollutkaan ihan niin hyvässä kuosissa kuin oletin (pakkeli se aina vain vetäytyy ja vetäytyy), mutta isäntä sai makkarin järjestykseen. Joten minä pääsin maalaamaan. Tulee heti niin "valmiin" näköistä kun saa kyprokit ja tasoitteet piiloon. Tuohon katto ja lattia, niin... Johan minä meinasin, että melkein voisi sängyn tuonne kärrätä. Ai ei vielä? Höh...

Aamulla kävimme myös poimimassa matkalta värivaihtoehtoja kodinhoitohuoneen ja vessan seiniin. Muutama hyvä ehdokas löytyi, joista tällä hetkellä voittajan kruunua pitää Tikkurilan Talkki -sävy. Alla oleva kuva on Tikkurilan sivuilta poimittu. Vielä pitää verrata kyseistä sävyä tapettiin, jota olemme vessaan ajatelleet. Jos ne passaavat yksiin, niin purkki sävytykseen ja matkaan vain.


Tämä helmikuu on nyt ajanjaksona sellainen, että itse en oikein ehdi tontille kuin viikonloppuisin. Koulu pitää kiireisenä. Mutta isäntä on kovasti uhonnut, että tällä viikolla saisivat vanhan polven voimin yläkerran paklattua. Se tarkoittaisi suunnatonta maalaussavottaa ensi viikonlopulle. Ja sehän minulle sopii! Maalaus on se homma mistä itse pidän. :) Hiphei... Kohti uutta raskasta viikkoa taasen.

2 kommenttia:

  1. Mennään niin samassa vaiheessa =) Ite hain eilen juuri tuota tikkurilan talkkia litran koepöntön (ei saa pienemmissä). Sitä sudittiin kokeeksi vähän joka huoneeseen. Ei voi mitään, se näyttää tosi punakalta, vaaleanpunaiselta. Olin ajatellu sen beigeksi. Tosin päivä oli kääntymässä jo iltaan, joten valon värikin saattoi vaikuttaa. Täytyy tänään käydä vielä kattoon, mutta luulen että uusiks meni...

    VastaaPoista
  2. Jaajaa... Kuulostaa siltä, että pitää itsekin ostaa koe-erä. Se tosiaan on tuo talkki semmoinen hieman lilahtava harmaa, joten tuo vaara on kyllä olemassa. Meillä oli Tikkurilan Galleria -sävy toisena vaihtoehtona. Se taas on selkeästi keltainen sävy. Hmm... Menee hankalaksi.

    Mutta kiitos kommentista! Pitänee käydä koepurkkia hakemassa.

    VastaaPoista